RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Portugal-stjerne innrømmer fakstabbe

Fire år etter at han takket nei til videre landslagsspill via en faks, innrømmer portugisiske Tiago at han begikk en tabbe.
Fire år etter at han takket nei til videre landslagsspill via en faks, innrømmer portugisiske Tiago at han begikk en tabbe. Foto: Javier Soriano (Afp)
Fire år etter at han takket nei til videre landslagsspill via en faks, innrømmer portugisiske Tiago at han begikk en tabbe.

33-åringen sendte i 2010 den omtalte faksen til fotballforbundet i hjemlandet med klar beskjed om at han hadde spilt sin siste landskamp. Mandag møtte han til landslagssamling etter å ha gjort helomvending.

Fernando Santos, som nylig erstattet Paulo Bento som landslagssjef, har åpnet døra for både Tiago og veteranstopper Ricardo Carvalho. Sistnevnte har vært ute i kulden de siste tre årene som følge av en krangel med Bento.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake, etter å ha vært borte fra landslaget i fire år, sa Tiago, som i etterpåklokskapens lys ser at han gjorde en feilvurdering i 2010.

– På den tiden følte jeg ikke at jeg hadde mer å tilføre laget. Jeg var langt nede, sa han.

Midtbanespilleren skulle samtidig gjerne hatt det hele ugjort.

– Jeg angrer på at jeg sendte faksen, til toss for at jeg akkurat da følte at landslagskarrieren min var over. Noen ganger føler vi at vi trenger en pause eller en hvil, men å sende en faks var ikke den beste løsningen. Å sende en faks er ikke noe en spiller bør gjøre, sa 33-åringen.

Lørdag kan han være tilbake på banen for Portugal i privatlandskampen mot Frankrike. Påfølgende tirsdag er det EM-kvalifiseringskamp mot Danmark i Parken i København.

Portugal åpnet kvalifiseringen med 0-1-tap hjemme for Albania. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere