*Nettavisen* Sport.

Premier League neste for Kalvenes?

Foto: ANDREW YATES

Christian Kalvenes var på banen da Burnley rystet Tottenham på Turf Moor onsdag kveld.

22.01.09 15:09

(iBergen.no) Med 4-1 seier til Tottenham fra det første oppgjøret på White Hart Lane var det få som levnet Championship-laget Burnley noen sjanse i ligacupsemifinalens returoppgjør onsdag. Men etter en heroisk innsats av hjemmelaget og 3-0-ledelse etter full tid trakk Spurs likevel det lengste strået og gikk videre med 6-4 sammenlagt, selve kampen endte 3-2 til hjemmelaget.

- Veldig bittert, sier bergenseren til iBergen.no etter bataljen foran de 19.533 tilskuerne i Burnley.

Les mer om fotball: Nytt overgangsdrama for Brann-sjef.

Kalvenes som kom fra Dundee United og skotsk fotball til Burnley foran denne sesongen kom innpå da hans konkurrent på venstrebacken, Stephen Jordan, måtte kaste inn håndkleet i slutten av første omgang. Selv om Kalvenes har slitt med skader store deler av sesongen har Burnley fortsatt håp om en play-off plass med håp om opprykk til det aller gjeveste selskapet i England. Det er imidlertid høyst usikkert om Kalvenes blir med dersom ««The Clarets» skulle rykke opp.

- Jeg har ikke tatt stilling til hva som skjer etter sommeren, men jeg tror vi kan kjempe om play-off helt inn, sier den tidligere Brann, Sogndal og Åsane-spilleren.

- Er det kun en retur til Bergen som er aktuelt dersom du gir deg i Burnely etter sesongen?

- Ja.

Burnley ligger på 7. plass i Coca-Cola Championship, plassen bak Cardiff City som innehar den siste play-off-plassen i øyeblikket.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.