*Nettavisen* Sport.

Premier League-profil utsatt for grovt ran

RYSTET: Uhellet fortsetter for skadde Tom Cleverley som fikk et uventet møte med ranere fredag kveld. Foto: Anthony Devlin (Pa Photos)

Truet med slagvåpen i sitt eget hjem.

Evertons midtbanespiller Tom Cleverley fikk uventet besøk da ranerne brøt seg inn og truet til seg flere verdifulle gjenstander, melder den engelske avisa Daily Mail.

Cleverley, som er gift med realitystjernen Georgina Dossett, ble tvunget til overgi et Carter-armbånd til antatt verdi av over 200.000 kroner, en Hermes Birkin-væske til en antatt verdi av over 100.000 kroner og en Audemars Piguet-klokke til en antatt verdi av over 500.000 kroner.

I tillegg til dette skal ranerne også ha fått kloa i nøklene til parets to Range Rovere, verdt over 500.000 kroner stykket, før de kom seg unna.

Rystet

Cleverley og Dossett gikk uskadet fra hendelsen, samt deres to år gamle datter, men begge skal ha vært rystet etter hendelsen, melder The Sun ifølge Daily Mail.

En kilde skal ha fortalt The Sun at Cleverley og Dossett er utsatt grunnet deres formue og at spesielt Dossett var veldig skremt etter hendelsen. Det foregår nå en etterforskning hos Greater Manchester Police.

Lang historikk

Cleverley, som for tiden er ute med en ankelskade, er ikke den første Premier League-spilleren til å bli utsatt for ran på hjemmebane. Profilerte navn som Steven Gerrard, Peter Crouch og Phil Jagielka har også hatt ubudne gjester på besøk.

Også Ámgel di María fikk et trist møte med ranere da han spilte for Manchester United. Den episoden skal ha vært såpass ille at det i stor grad skal ha påvirket Di María og hans familie til å flytte fra United og Manchester til PSG og Paris i sommer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.