RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

RYSTET: Uhellet fortsetter for skadde Tom Cleverley som fikk et uventet møte med ranere fredag kveld.
RYSTET: Uhellet fortsetter for skadde Tom Cleverley som fikk et uventet møte med ranere fredag kveld. Foto: Anthony Devlin (Pa Photos)

Premier League-profil utsatt for grovt ran

Truet med slagvåpen i sitt eget hjem.

Evertons midtbanespiller Tom Cleverley fikk uventet besøk da ranerne brøt seg inn og truet til seg flere verdifulle gjenstander, melder den engelske avisa Daily Mail.

Cleverley, som er gift med realitystjernen Georgina Dossett, ble tvunget til overgi et Carter-armbånd til antatt verdi av over 200.000 kroner, en Hermes Birkin-væske til en antatt verdi av over 100.000 kroner og en Audemars Piguet-klokke til en antatt verdi av over 500.000 kroner.

I tillegg til dette skal ranerne også ha fått kloa i nøklene til parets to Range Rovere, verdt over 500.000 kroner stykket, før de kom seg unna.

Rystet

Cleverley og Dossett gikk uskadet fra hendelsen, samt deres to år gamle datter, men begge skal ha vært rystet etter hendelsen, melder The Sun ifølge Daily Mail.

En kilde skal ha fortalt The Sun at Cleverley og Dossett er utsatt grunnet deres formue og at spesielt Dossett var veldig skremt etter hendelsen. Det foregår nå en etterforskning hos Greater Manchester Police.

Lang historikk

Cleverley, som for tiden er ute med en ankelskade, er ikke den første Premier League-spilleren til å bli utsatt for ran på hjemmebane. Profilerte navn som Steven Gerrard, Peter Crouch og Phil Jagielka har også hatt ubudne gjester på besøk.

Også Ámgel di María fikk et trist møte med ranere da han spilte for Manchester United. Den episoden skal ha vært såpass ille at det i stor grad skal ha påvirket Di María og hans familie til å flytte fra United og Manchester til PSG og Paris i sommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere