*Nettavisen* Sport.

Premier League-ryktene 2. juledag

SELGER? Ronny Deilas midtstopper VIrgil van Dijk skal være ønsket av Arsenal. Foto: Danny Lawson (Pa Photos)

Ronny Deila kan regne med en telefon fra Arsenal.

26.12.14 10:38

Det er ikke lenge til overgangsvinduet åpner igjen. En uke, for å være nøyaktig. Mange managere anser nok dét som den virkelige julaften, når de omsider får sjansen til å gjøre spillerkjøp som kan kurere skuffende resultater.

En som ikke vil ikle seg rollen som julenisse, er Aston Villas manager Paul Lambert. Fabian Delph, Ron Vlaar og Christian Benteke står nok alle på ønskelisten til en rekke klubber, men Lambert insisterer ifølge Daily Star på at alle tre blir værende i Birmingham.

Arsenal er en av klubbene som trolig vil forsøke å forsterke laget i januar. Arsene Wenger har få etablerte forsvarsspillere i stallen og skal ifølge The Sund ønske seg Virgil van Dijk fra Celtic. Ronny Deila krever angivelig over ti millioner pund for den nederlandske midtstopperen.

Så dyr blir ikke James Milner når han forlater Manchester City. Daily Express melder at både Arsenal og Liverpool ønsker å hente midtbanespilleren gratis når kontrakten hans med City går ut etter denne sesongen. City regner likevel med at Milner blir værende i Manchester.

Det gjør trolig også Frank Lampard, hvis vi skal tro Daily Mirror. Chelsea-legenden er på utlån fra New York City FC og det snakkes nå om at utlånet kan blir forlenget fram til midten av januar.

Ellers bør vi vel også nevne at Fernando Torres skal være på vei tilbake til Atletico Madrid, ifølge flere spanske medier. Spissen har vært på utlån fra Chelsea til AC Milan hittil denne sesongen, men han har bare scoret ett ligamål i Italia.

Vi avslutter med Daily Mail, som hevder at Mario Balotelli har blitt advart av Liverpools manager Brendan Rodgers om at han må regne med å sitte mer på innbytterbenken. Rodgers skal også ha bedt den italienske spissen om å forandre spillestil.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.