Premier League-spiller ruset seg foran kamera

LYSTGASS: Saido Berahino ble filmet, mens han inhallerte lystgass.

LYSTGASS: Saido Berahino ble filmet, mens han inhallerte lystgass. Foto: Sunday Mirror

Nå ber han om unnskyldning.

14.04.14 13:12

West Bromwich og Saido Berahino har hatt en tøff sesong og sliter tungt i bunnen av Premier League-tabellen.

Etter 0-3-tapet for Manchester United forrige måned trengte den engelske U21-landslagsmannen trøst og fant det i lystgass.

I TRØBBEL: Saido Berahino ber om unnskyldning etter lystgassinhalering. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Berahino ble filmet mens han inhalerte den potensielt livstruende gassen, som har fått kallenavnet «hippy crack» i England.

- Jeg skal sende dette til agenten din, sier kvinnen som filmer inhaleringen, før hun spør om ikke Berahino har fått nok.

Om klippet ble sendt til agenten, vites ikke, men søndag ble det i alle fall publisert på Daily Mirror sine nettsider.

WBA-spilleren møter nå massiv kritikk både for inhaleringen og for at han kjørte nesten 20 mil i bil etter å ha gjort det.

- Jeg utviste svært dårlig dømmekraft og framsto ikke som et godt forbilde. Det skal ikke skje igjen, sier Berahino ifølge Sky Sports.

- På det tidspunktet var jeg ikke klar over helserisikoen, men nå vet jeg det. Jeg kommer ikke til å gjøre det igjen, fortsetter han.

20-åringen var tidligere i år involvert i en kontroversiell episode i WBA-garderoben, da han skal ha blitt fiket til av James Morrison.

Sistnevnte skal ha krevd en unnskylding fra Berahino på grunn av en tabbe han gjorde, som førte til at Cardiff utlignet til 3-3 på overtid, ved Mats Møller Dæhli.

West Bromwich ligger nå på 16.-plass i Premier League. Det er tre poeng ned til Fulham, som ligger under streken.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag