Gå til sidens hovedinnhold

Premier Leagues mest uheldige?

Det er umulig å ikke synes synd på Valeri Bojinov.

22 år gamle Valeri Bojinov ble kjøpt fra Fiorentina for nærmere seks millioner pund i fjor sommer og skulle få en sentral rolle i Sven-Göran Erikssons revolusjon i Manchester City.

Men allerede i tredje serierunde pådro han seg en alvorlig kneskade, som ødela hele forrige sesong.

Skaden holdt ham ute helt til slutten av januar, men det tok betydelig lenger tid før kampformen var tilbake. Det skulle faktisk gå et helt år før han fikk sitt første mål for A-laget. Det kom i årets sesongoppkjøring.

Nå - derimot - var kampformen som den skulle. Bojinov scoret kampens eneste mål da City vant 1-0 over selveste AC Milan rett før seriestart. Og bulgareren var i lagoppstillingen til den nye manageren, Mark Hughes, foran søndagens Premier League-møte med Aston Villa.

Så skadet han seg under oppvarmingen. Alvorlig, igjen. Denne gang røk akillesen. Nå venter ytterligere seks måneder på skadelisten for den talentfulle spissen.

- Vi er alle enormt skuffet på hans vegne. Dette kommer på toppen av at han var ute i et helt år, så dette er tungt for ham, sier Hughes til Manchester Evening News.

Spissen hinket til innbytterbenken på krykker og satt maktesløs og så lagkameratene tape 2-4 for John Carew og Aston Villa i lagenes første seriekamper for sesongen.

Gå til sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus

Kommentarer til denne saken