Gå til sidens hovedinnhold

Premier Leagues ti kjekkeste spillere

Her kommer en litt sen julegave til alle kvinner.

Det er meg et under at fotball har blitt en guttegreie. Men unntak av en og annen Peter Crouch, består jo sporten av 90 minutter med underholdning fra 22 særs kjekke menn.

De sloss. Forsvarer sitt eget territorium. Dunker seg selv på brystet. Sprader rundt i bar overkropp.

Ikke alle jenter faller for det ultramaskuline, men det grønnet fatet serverer noe for enhver smak.

Undertegnede har fått den deilige oppgaven med å kåre de ti kjekkeste godbitene i verdens største liga, Premier League.

Vinneren, Mister Premier League, finner du nederst i saken:

10. Lukas Podolski (Arsenal)

Arsenal var den første troppen jeg saumfarte, og topp 10-lista var allerede klar. Egentlig skulle Olivier Giroud komme med. Og Aaron Ramsey. Men jeg måtte gi de andre klubbene en sjanse, og endte til slutt opp med to av arbeidstakerne på Emirates Stadium. Den første er Lukas Podolski. Jeg kan godt forstå Ståle Solbakkens hjerteskjærende sorg da denne kjekkasen dro fra Köln.

9. Fernando Torres (Chelsea)

Spissen har egentlig lagt sine kjekkeste år bak seg - blekede, lange lokker dandert i en midtskill sluttet å være kult i 1999 - men det er fortsatt helt greit at Fernando Torres scorer mål og drar av seg drakta. Helt greit!

8. Gareth Bale (Tottenham)

Den britiske halvøya er ikke kjent for å velsigne verden med spesielt mange deilige menn, men Gareth Bale får faktisk gjennomsiktig hud, store ører og klein hårssveis til å fungere (han har sikkert grusom klesstil, også). Kanskje er han beviset på at fantastiske fotballferdigheter fungerer som luftspeiling på utseendet. Jeg blir i alle fall tørst på mer.

7. Andrew Surman (Norwich City)

Det har ikke kommet med mange spillere fra andre klubber enn de i det absolutte toppsjiktet i Premier League, men denne Norwich-kjekkasen bemerket seg blant alle stjernene. Måtte Norwich holde seg i den øverste divisjonen i mange år til.

6. Robin van Persie (Manchester United)

Spillere som scorer mye mål, smiler følgelig mye. Takk og pris for at Robin van Persie er en av toppscorerne i Premier League! En mann som ser kjekkere ut med gliset grundig brettet ut over ansiktet, enn Uniteds nye superspiss, skal du rett og slett slippe å lete etter. Uten å avsløre hvilken supporterskare jeg selv tilhører, er jeg helt sikker på at utansett om det hadde vært Liverpool eller Manchester City, ville jeg ha elsket å se nederlenderen juble over egne scoringer.

5. Ryan Bertrand (Chelsea)

I løpet av seks år i Chelsea har han vært på fem forskjellige låneopphold, men Ryan Bertrand har nå endelig fått en plass i Chelsea-troppen. Det mistenkes at fåtallet av kvinner med sesongkort på Stamford Bridge har noe med saken å gjøre.

4. Jack Rodwell (Manchester City)

Vi har ikke sett så mye til denne 21-åringen siden han kom til City fra Everton før sesongen, så jeg håper alle kan legge inn et ekstra punkt i kveldsbønnen sin: ”Kjære Gud, få Roberto Mancini til å bruke Jack Rodwell hvert eneste minutt av hver eneste kamp”. Selv norsk langpasningsfotball ville ha vært underholdene med denne unngutten på banen.

3. Nuri Sahin (Liverpool)

Liverpool er kanskje ikke en av topplagene på Premier League-tabellen lengere, men får en soleklar tredjeplass på denne listen. Nuri Sahin, som lånes ut fra Real Madrid, er født i Tyskland, spiller for det tyrkiske landslaget, kan flytende spansk, nederlandsk og engelsk, og hvis undertegnede får det som hun vil, lærer han seg også snart norsk.

2. Mikel Arteta (Arsenal)

Når du er gift med en tidligere Miss Spania, sier det seg selv at du er deiligere enn livet selv. Mikel Arteta må være - ikke bare Premier Leagues - men verdens kjekkeste 30-åring.

1. Javi Garcia (Manchester City)

Sveisen til denne spansjolen ble funnet opp på Stureplan, og har ikke sett spesielt bra ut på noen, før Javi Garcia tok steget ut fra drømmene til kvinner over hele verden, og ut i den virkelige verden. Han har kun vært Premier League-spiller i noen måneder, men tildeles tronen uten mye tvil. Det er fortsatt spennende hvem som blir ligamester i 2012/2013, men ligaens kjekkeste spiller tilhører i alle fall Manchester City.

LES FLERE SAKER FRA 2012:

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger