RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BEDRE: Joe Hart mener Agüero er en bedre avslutter enn Messi.
BEDRE: Joe Hart mener Agüero er en bedre avslutter enn Messi. Foto: Ian Kington (Afp)

- Agüero er bedre enn Messi

Sist oppdatert:
Manchester City-keeper Joe Hart mener lagkameraten Sergio Agüero er den beste avslutteren i verden.

Engelskmannen, som nylig spilte en kjempekamp mot Lionel Messi og Barcelona i Champions League, kunne ikke forhindre at Manchester City nok engang rykte ut av verdens største klubbturnering.

Nå mener keeperen at Sergio Agüero er en bedre avslutter en Messi.

- Jeg jobber med han daglig og fra hva jeg har sett de siste årene så vet Agüero hvordan man skal score mål, sier Joe Hart ifølge Daily Mail.

- På trening imponerer han hver dag. En klarering kan føre til scoring, siden han kan ta ned ballen og finte fem mann for så å score, sier landslagskeeperen.

Messi har de senere årene vært en av verdens beste fotballspillere og har blant annet vunnet Gullballen fem ganger. Likevel mener Hart at Agüero er et hakk bedre når det kommer til avslutninger.

- Sergio er en spiller hvor alt han gjør ser så lett ut og i situasjoner der han er alene med keeper scorer han nesten hver gang. Messi er en utrolig fotballspiller, men jeg mener Sergio er en bedre avslutter, sier han.

Nylig spilte Hart mot Messi i Champions League. Da reddet keeperen straffesparket fra argentineren, men engelskmennene røyk ut 3-1 sammenlagt.

Keeperen vil ikke ta imot noe skryt for redningen.

- Den eneste grunnen til at han misset var fordi han ikke tok staffen slik han ville. Det var ikke opp til meg, sier han.

Likevel er det en prestasjon keeperen er stolt over.

- Når han om noen år blir kåret til tidenes beste fotballspiller, er det greit å se tilbake på strafferedningen, sier Hart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere