*Nettavisen* Sport.

- Aksepterer ikke at andre managere sier hva jeg skal gjøre

UENIGE OM STURRIDGE: Brendan Rodgers likte dårlig å få tilbake Daniel Sturridge fra landslagsopphold med skade.

Roy Hodgson vil ikke la seg diktere av Brendan Rodgers.

Neste uke venter nok en runde med EM-kvalifisering i fotballeuropa, og flere av verdens beste nasjoner skal i aksjon.

I England har mye av fokuset i media gått på om Liverpool-spiss Daniel Sturridge ville bli valgt ut til de kommende kampene mot San Marino og Estland.

Klikk på bildet for å forstørre.

SKADET: Daniel Sturridge spiller ikke de neste landskampene for England. Foto: Glyn Kirk (Afp)

Liverpool-manager Brendan Rodgers gikk tidligere i uken ut og fortalte pressen at Sturridge kunne komme til å være tilgjengelig for Liverpool mot West Bromwich i helgen, men at landslagsspill er uaktuelt neste uke.

Rodgers virker fortsatt å være irritert over at spissen ble skadet under forrige landslagsopphold, og skal ha uttalt at Englands treningsrutiner er årsaken til at Liverpool-spissen ble skadet.

- Aksepterer det ikke
Torsdag kveld ble det klart at landslagssjef Roy Hodgson ikke tar med Sturridge i troppen som skal spille de to neste landskampene for England.

Men landslagssjefen la imidlertid til at han ikke vil la seg diktere av andre managere.

- Jeg aksepterer ikke at andre managere skal fortelle meg hvilke spillere jeg skal velge ut, på samme måte som at jeg ikke skal fortelle dem hvilket lag de skal spille med, sier Hodgson til The Guardian.

Forstår Rodgers' misnøye
Han sier også at han forstår lite av Rodgers' treningskritikk.

- Jeg kan ikke huske at Daniel har fortalt meg at han ikke ønsket å trene. Jeg får nesten høre med støtteapparatet om det. Det interessante med treningen hvor Sturridge ble skadet er at han faktisk var veldig interessert i å være med, fordi han spilte en viktig rolle i det vi trente på, forklarer Hodgson.

- Jeg forstår at Brendan er misfornøyd. Vi er aldri fornøyd med å sende spillere tilbake skadet, sier England-sjefen.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag