RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Åpner for å selge Suarez

TIL SALGS? Britisk avis hevder å vite at Liverpool åpner for å selge Luis Suarez.
TIL SALGS? Britisk avis hevder å vite at Liverpool åpner for å selge Luis Suarez. Foto: Yves Herman (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Britisk avis hevder å vite at Liverpool åpner for Suarez-salg.

Bråkmakeren Luis Suárez synes å være på vei bort fra Liverpool. Anfield-laget er villig til å selge spissen til Barcelona, men vil at Chile-stjernen Alexis Sánchez inngår i dealen.

Det skriver Telegraph søndag. Ifølge avisen kan Liverpool komme til å bruke 1,1 milliarder kroner på spillerforsterkninger i sommer. Adam Lallanas overgang fra Southampton er ventet å bli bekreftet mandag.

Slipper unna klausul
I tillegg til Sanchez er også Dejan Lovren (Southampton), Divock Origi (Lille) og Lazar Markovic (Benfica) på manager Brendan Rodgers' ønskeliste.

Rodgers har fått rundt 600 millioner kroner til spillerkjøp, i tillegg til alt som kommer inn fra spillersalg. Det blir antydet at Barcelona slipper å løse ut utkjøpsklausulen til Suárez, som skal være på mellom 650 og 800 millioner kroner, dersom Sanchez blir en del av overgangen.

Flere i bildet
Den 25 år gamle chileneren er ønsket av flere andre klubber, blant annet er Arsenal og Juventus hyppig koblet til spilleren.

Suárez er utestengt fra all fotball i fire måneder etter at han nok en gang bet en motspiller nylig. Denne gangen gikk det ut over Italias Giorgio Chiellini under fotball-VM. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere