Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Arsenal fikk bud avvist på Cengiz Ünder

TIL ENGLAND?: Cengiz Ünder skal være ønsket av flere klubber.
TIL ENGLAND?: Cengiz Ünder skal være ønsket av flere klubber. Foto: Alberto Lingria (Reuters)
Sist oppdatert:
Flere engelske klubber skal være interessert i Romas juvel.

Den tyrkiske unggutten Cengiz Ünder har denne sesongen imponert stort for Roma. Dette skal ha ført til at flere engelske klubber nå ønsker å sikre seg 21-åringen.

Ifølge den italienske nettsiden FootballItalia, som igjen siterer TuttoMercatoWeb, skal Arsenal ha gjort det klart at de ønsker tyrkeren allerede i januar, og skal ha lagt inn et bud på 32 millioner euro for angriperen.

Roma skal, ifølge samme kilde, ha avslått budet fra London-klubben, og gjort det klart at tyrkerens prislapp er på 50 millioner euro. Arsenal er ikke den eneste klubben som har blitt nevnt i forbindelse med den unge tyrkeren.

Les mer: Torsdagens Premier League-rykter

Arsenal opplever en god sesong under den spanske treneren Unai Emery. Klubben ligger på 5. plass i Premier League, åtte poeng bak Liverpool som topper ligaen.

Manchester Evening News skrev nylig at Manchester City også følger med på utviklingen rundt Ünder, mens også Chelsea og Tottenham blir koblet til spilleren.

Landslagsspilleren har stått for en fantastisk utvikling de siste årene. I 2016 ble han hentet til den nyrike hovedstadsklubben i Tyrkia, Istanbul Basaksehir fra Altinordu på andre nivå i Tyrkia.

Han fikk kun én sesong på øverste nivå i Tyrkia før det til slutt var Roma som sikret seg hans underskrift sommeren. Denne sesongen står han med fem mål og fem målgivende for Roma.

Ligasesongen har ikke stemt for Roma, som ligger på 8. plass i Serie A etter 15 spilte kamper. De er hele 22 poeng bak den suverene serielederen Juventus.

I Champions League ser ting langt bedre ut for Ünder og Roma. De er nemlig videre fra gruppe G, sammen med Real Madrid. Viktoria Plzen er klare for Europa League, mens CSKA Moskva er slått ut av turneringen.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!