RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Arsenal vil ha Casillas

- NYSGJERRIG: Iker Casillas skal være nysgjerrig på livet i England. (AP Photo/Martin Meissner)
- NYSGJERRIG: Iker Casillas skal være nysgjerrig på livet i England. (AP Photo/Martin Meissner) Foto: Martin Meissner (Ap)
Santi Cazorla innrømmer også at stjernekeeperen er nysgjerrig på livet i England.

Iker Casillas har hatt en sesong utenom det vanlige i Real Madrid-trøya. Så langt har han voktet mål i alle klubbens mesterligakamper, mens det i ligaen ikke har blitt en eneste opptreden. Der har trener Carl Ancelotti foretrukket Diego Lopez.

Spansk presse har jevnlig spekulert i at 32-åringens fotballframtid kan ligge andre steder enn på Santiago Bernabeu, og nå innrømmer Arsenal-spiller Santi Cazorla at han har jobbet for å få veterankeeperen til London.

– Jeg har sagt det til han at jeg ønsker han til Arsenal, men så langt har han bare vært nysgjerrig på mine erfaringer med England, sier Cazorla ifølge Sport360.

– Komplisert
I intervjuet, som er gjengitt av nettstedet goal.com, bekrefter også den lille midtbaneeleganten at Arsenal er interessert i å sikre seg Casillas.

– Mange klubber vil ha ham, inkludert Arsenal, men jeg tror det vil være veldig vanskelig å forlate Real Madrid som følge av det klubben står for, sier Cazorla – og tilføyer:

– Han vet hva han har i Madrid – og hva han kan finne i en annen klubb.

Arsenal-spilleren føler seg åpenbart ikke sikker på at det blir noe klubbskifte for kameraten til sommeren.

– Situasjonen hans er veldig komplisert, men han må bare ta en avgjørelse, sier han.

Blir ut kontrakten?
Selv har hovedpersonen vært tilbakeholden med å kommentere sin egen fotballframtid. I mars uttalte Casillas imidlertid at han i utgangspunktet ser for seg å fullføre kontrakten med Real Madrid. Den strekker seg til 2017.

Den spanske landslagsveteranen nærmer seg 500 ligakamper for Real Madrid og har aldri spilt for noen annen klubb. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere