RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Austin jaktes av «halve» Premier League

Charlia Austin skal være ønsket av en rekke Premier League-klubber.
Charlia Austin skal være ønsket av en rekke Premier League-klubber. Foto: Dominic Lipinski (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Flere klubber skal ha QPR-spissen på ønskelisten.

En rekke Premier League-klubber skal ha planer om å hente Charlie Austin tilbake til øverste nivå når overgangsvinudet igjen åpner i januar.

Aston Villa, Newcastle, Bournemouth og West Bromwich skal alle ha vist interesse for Queens Park Rangers-spissen, men ifølge London Evening Standard, er det Southampton som seiler opp som den største favoritten til å sikre seg engelskmannen signatur.

26-åringen skal nemlig ikke være interessert i å signere for en klubb som sliter i bunnen av tabellen.

Austin imponerte for Queens Park Rangers i Premier League forrige sesong da han scoret 18 ganger for London-klubben, og det var mange som ventet at 26-åringen ville bli solgt i sommer etter at QPR rykket ned.

Likevel ble han værende på Loftus Road.

Årsaken var at de interesserte klubbene ikke var villig til å bla opp det QPR krevde. Nå går imidlertid Austins kontrakt ut etter denne sesongen, og det er ventet at London-klubben vil være villig til å gi slipp på spissen for å sitte igjen med noen pund.

Austin har scoret åtte mål på 13 kamper i Championship denne sesongen.

Nå håper altså trolig Southampton-manager Ronald Koeman å sikre seg 26-åringen i januar. Nederlenderen skal ha et ønske om å få på plass en ekstra spiss fordi Jay Rodriguez fortsatt sliter med skade.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere