*Nettavisen* Sport.

- Balotelli kastet ost på folk

KLOVN: Sergio Aguero forteller i sin nye bok at han savner å ha Mario Balotelli som lagkamerat.

KLOVN: Sergio Aguero forteller i sin nye bok at han savner å ha Mario Balotelli som lagkamerat. Foto: Eamonn And James Clarke (Pa Photos / NTB scanpix)

Argentineren savner å være lagkamerat med Balotelli.

25.10.14 09:35

Mario Balotelli har alt annet enn imponert etter at han ble Liverpool-spiller i august.

Urokråka står uten nettkjenninger for Liverpool i Premier League, og ryktene om at spissen kan være på vei vekk fra Anfield i januar har allerede begynt å surre i media.

Sergio Aguero var lagkamerat med Balotelli i Manchester City. I sin nye bok «Born to Rise: My Store», forteller Aguero at det aldri var kjedelig å ha Balotelli som lagkamerat.

Han forteller om Balotellis manglende respekt for autoriteter.

- Han kunne si ting som «politiet har akkurat fulgt meg hele veien til treningsanlegget og de ønsket å prate med meg». Jeg svarte «Ikke så rart! Du har sikkert brutt fartsgrensene eller kjørt på noen», skriver Aguero, ifølge Daily Mail.

Videre forteller han at Balotelli alltid ønsket oppmerksomhet.

- Av og til fikk han en melding i resepsjonen om at politiet ønsket å prate med ham, og da svarte han bare «drit i politiet».

Selv om det er et par år siden de to var lagkamerater, forteller Aguero at han fortsatt savner å ha italieneren som lagkamerat, selv om han drev alle til vanvidd.

Han forteller at Balotelli gjentatte ganger sparket ballene vekk på treningsfeltet, kun for å være morsom.

- Eller så hendte det at han kastet ost på folk som satt i spisesalen (på treningsanlegget). Jeg måtte fyre ham opp, og jeg kalte ham mange rare ting. Men han visste at det var fordi jeg var glad i ham. Alle elsket ham! skriver Aguero.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.