*Nettavisen* Sport.

- Balotelli kommer til å være skuffet over den

NÆRE: Liverpools Mario Balotelli kom til flere gode sjanser i oppgjøret mot Hull.

NÆRE: Liverpools Mario Balotelli kom til flere gode sjanser i oppgjøret mot Hull. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Mario Balotelli og Liverpool fikk ikke hull på Hull.

25.10.14 19:34

LIVERPOOL - HULL 0-0:

Etter å ha fått en fotballeksjon av Real Madrid i Champions League tidligere i uken var Liverpool klare for å revansjere seg mot Hull hjemme på Anfield lørdag ettermiddag.

Det klarte de ikke.

For selv om vertene hadde flere store muligheter til å sette ballen i mål, maktet de ikke å lure lærkula forbi sisteskansen til Hull. En mann som kunne avgjort kampen i sluttminuttene var Mario Balotelli, men italieneren fikk ikke satt ballen inn mellom stengene.

- Han kommer til å være skuffet over den. Pasningen kom inn, en perfekt ball, han løftet foten for høyt og sjansen var borte, sier Liverpool-manager Brendan Rodgers ifølge BBC.

Selv om det endte med poengdeling på eget gress var Rodgers fornøyd med laget sitt.

- Vi spilte veldig bra, spesielt i slutten av andreomgang var vi enestående. Etter en tøff kamp i midtuka, synes jeg det var en flott laginnsats og vi fortjente å vinne i dag. Vi skapte noen sjanser og hadde 19 skudd på mål. Jeg kan ikke be spillerne om mer, avslutter Rodgers.

Balotelli-sjanse
Mario Balotelli har ikke prestert i Liverpool-trøya den siste tiden, men fikk likevel tillit fra start av Bredan Rodgers. Etter 13 minutter kom også den første store sjansen for italieneren.

Raheem Sterling vendte opp inne på Hull sin banehalvdel og fikk sendt i vei en nydelig stikker til Balotelli. Spissen fikk avsluttet fra skrått hold, men gjestenes sisteskanse fikk slått til corner.

Dejan Lovren kom seg også til en mulighet i den første omgangen, men headingen gikk ikke inn mellom stengene. Dermed gikk lagene til pause med to smulteringer i målprotokollen.

Nære for Liverpool
Vertene kom seg til flere gode muligheter i den andre omgangen, blant annet etter to frispark fra Steven Gerrard.

På det første forsøket til Liverpool-kapteinen havnet ballen i beina på Balotelli, som la igjen til Lovren. Midtstopperen klarte imidlertid ikke å sette ballen inn mellom stengene fra syv meter.

Like før slutt fikk Coutinho headet frisparket til Gerrard like over tverrliggeren fra tre meter, men heller ikke han maktet å lure ballen i nettmaskene.

Liverpool presset på for en scoring mot slutten av kampen, men hverken Balotelli eller Coutinho maktet å putte balen i nota.

Dermed endte det med poengdeling på Anfield.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.