RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Brasil-angriper på vei til Premier League

ALEXANDRE PATO: Har foreløpig scoret ett mål på Old Trafford. Det er han i ferd med å gjøre på dette bildet.
ALEXANDRE PATO: Har foreløpig scoret ett mål på Old Trafford. Det er han i ferd med å gjøre på dette bildet. Foto: Andrew Yates (Afp)
Den tidligere AC Milan-spilleren Alexandre Pato skal være lysten på Premier League-overgang.

Det tidligere stortalentet Alexandre Pato skal, ifølge Daily Mail, være åpen for en overgang til balløya.

Pato ble sett på som kanskje verdens største fotballtalent da han dro til AC Milan i 2007.

Han imponerte fra start, og scoret ni mål på sine første 18 kamper i Serie A, tross bare 18 lys på bursdagskaka. Så het var han i Milano at han datet AC Milan-eier Silvio Berlusconis datter Barbara Berlusconi.

Desverre dabbet utviklingen av, og brassen ble aldri spilleren han kunne bli. Dermed returnerte han til moderlandet og klubben Corinthians i 2013.

Etter at 25-åringen dro på utlån til Sao Paulo har den hurtige spissen notert seg for 14 mål på 41 kamper for det rødhvite laget.

Nå kan Pato få en ny sjanse i Europa. Daily Mails kilder mener nemlig at Pato selv er veldig lysten på å prøve seg i England, og å spille i en av storbyene. London-laget West Ham kan passe teknikkeren, men også Crystal Palace vurderer spissen.

Skulle Pato prøve seg i England vil han også få muligheten til å bedre målkontoen sin på Old Trafford, der han scoret i Brasils 3-1 seier over Hviterussland tibake i OL 2012.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere