RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
PÅ VEI BORT: Chelsea og Paris Saint-Germain skal være så godt som enige om overgangssum for David Luiz.
PÅ VEI BORT: Chelsea og Paris Saint-Germain skal være så godt som enige om overgangssum for David Luiz. Foto: Miguel Schincariol (Afp)

- Chelsea selger David Luiz

Sist oppdatert:
Klubbene er enige om overgangssum, skriver engelsk avis.

Chelsea og Paris Saint-Germain nærmer seg enighet om en overgang for David Luiz, og den franske klubben må ut med 40 millioner pund for brasilianeren, skriver The Telegraph.

Klubbene forhandler fortsatt om detaljene i avtalen og den eksakte overgangssummen, men Chelsea skal i all hovedsak være godt fornøyd med budet.

Begge klubbene skal også være interessert i å få avtalen i boks i løpet av få dager. Dermed vil David Luiz trolig danne et brasiliansk midtstopperpar med Thiago Silva i den franske hovedstaden.

26 år gamle Luiz kom fra Benfica for i overkant av 20 millioner pund i 2011, og PSG ser altså nå ut til å doble den prisen.

Engelske medier spekulerer nå i om salget delvis skyldes at Chelsea er nødt til å generere inntekter fra spillersalg for å holde seg innenfor Financial Fair-Play-reglene. Klubben har nemlig håp om å signere Atletico-duoen Diego Costa og Filipe Luis.

Bayern Münchens kroatiske angriper Mario Mandzukic skal også stå høyt på ønskelista til manager José Mourinho.

David Luiz har spilt 19 Premier League-kamper for Chelsea denne sesongen. Brasilianeren har vunnet Champions League, Europa League og FA-cupen med klubben.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere