RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
CHELSEAS NYE HJEMMEBANE? Chelsea skal ha et ønske om å spille hjemmekamper på Twickenham mens Stamford Bridge utvides.
CHELSEAS NYE HJEMMEBANE? Chelsea skal ha et ønske om å spille hjemmekamper på Twickenham mens Stamford Bridge utvides. Foto: Imago/bpi (All Over Press)

- Chelsea vil flytte hit

Sist oppdatert:
London-klubben ser etter en alternativ hjemmearena mens Stamford Bridge utvides.

Chelsea har vært i samtaler med det engelske Rugbyforbundet om muligheten for å flytte til rugby-stadion Twickenham, skriver The Telegraph. 

Det bekrefter også Rugbyforbundet.

Premier League-klubben skal ha et ønske å spille deres hjemmekamper der, mens deres nåværende hjemmearena Stamford Bridge utvides. 

Ingenting er imidlertid foreløpig er bestemt, skal vi tro London-klubben.

- Vi ser på en rekke alternativer som en del av høringsprosessen vi startet tidligere i år, sier en Chelsea-talsmann til The Telepgraph.

Vil utvide Stamford Bridge
Stamford Bridge har i dag en tilskuerkapasitet på 41.623 tilskuere, men London-klubben håper å utvide kapasiteten til 60.000.

Klubben er imidlertid avhengig av å spille kampene sine et annet sted, mens byggingen pågår.

Chelsea må vente til 2016-2017-sesongen før de eventuelt kan spille på arenaen, ettersom en rekke VM-kamper i Rugby skal spilles der i september og oktober neste år.

82.000 tilskuere
Skulle imidlertid London-klubben få grønt lys til å spille deres hjemmekamper på Twickenham, kan Chelsea-fansen glede seg over en tilskuerkapasitet på hele 82.000.

Arenaen har aldri tidligere vært brukt som en fotballstadion, og nødvendige lisenser må på plass før dette kan bli en realitet.

Chelsea-fansen virker å være positive til planene, ifølge en spørreundersøkelse gjort av London Evening Standard har 93 prosent av de spurte supporterne stilt seg positive til å bruke Twickenham som en midlertidig hjemmebane.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere