RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- City må gjøre som United

VIL GJØRE SOM UNITED: Manchester Citys brasilianske midtbanespiller Fernandinho (midten) vil at City skal vinne Premier League flere ganger på rad, slik Manchester United har gjort.
VIL GJØRE SOM UNITED: Manchester Citys brasilianske midtbanespiller Fernandinho (midten) vil at City skal vinne Premier League flere ganger på rad, slik Manchester United har gjort. Foto: Andrew Yates (Afp)
Klar tale fra Manchester Citys Fernandinho.

Søndag kan Manchester City sikre ligagullet i Premier League når de møter West Ham i sesongens siste kamp. Tar vertene poeng hjemme på Ethiad Stadium vil de vinne serien, selv om Liverpool skulle ta tre poeng mot Newcastle, på grunn av sin gode målforskjell.

Må gjøre som United
Ligatittelen er imidlertid ikke nok for City-spiller Fernandinho, som mener at de må gjøre som Manchester United og vinne serien flere år på rad.

- Manchester United var på topp over flere år og det må også være vårt langsiktige mål, sier midtbanespilleren, som er klar for Brasils VM-tropp, til Daily Mirror.

- Denne klubben har bygget et lag for å vinne trofeer og etter å ha vunnet en cup allerede denne sesongen har vi en god sjanse til å vinne serien, forteller han.

- Vårt mål
Fernandinho er klar på at man ikke skal ta ligatittelen på forskudd, men det er ingen tvil om at midtbanespilleren har begynt å tenke på neste sesong.

- Vi vet ikke hva som vil skje mot West Ham, derfor er det ikke tid for å feire enda. Men målet vårt har hele sesongen vært å vinne Premier League og hvis vi klarer det må vi prøve å gjøre det igjen neste år, forteller han.

- Manchester City må vinne serien flere år på rad, akkurat som Manchester United pleide å gjøre, avslutter Fernandinho.

Nettavisen følger alle kamper i sesongavslutningen i Premier League fra kl. 16.00!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere