RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
REISER: Cristiano Ronaldo kan være på vei tilbake til Premier League.
REISER: Cristiano Ronaldo kan være på vei tilbake til Premier League. Foto: Josep Lago (Afp)

- City-spillerne avslørte Ronaldo-hint

Sist oppdatert:
Ekspert: - Manchester City-spillere er sikker på at klubben vil by på Cristiano Ronaldo.

Framtiden til Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo har de siste månedene vært usikker etter at portugiseren har hatt en dalende formkurve for hovedstadsklubben.

Nå mener den Sky Sports La Liga-ekspert Graham Hunter at Ronaldos fremtid fortsatt er usikker og at Manchester City følger situasjonen nøye.

- Jeg vet at spillerne i Manchester City er veldig selvsikre på at klubben kommer til å by på Ronaldo de neste ukene, sier Hunter til Sky Sports.

Ronaldo satte fart på ryktene om sin framtid da han i januar mottok Ballon d’Or. Da uttalte han at «bare Gud vet», når han ble spurt om sin fremtid, selv om han insisterte på at han var fornøyd i Real Madrid.

Hunter forteller også at med tittelen som «verdens beste fotballspiller» medbringer dette også makt, og at det er Ronaldo selv om bestemmer om han vil dra. Ikke sjefene i Real Madrid.

- Det vil alltid være opp til spilleren selv. Når man er nummer en i verden, er det han som bestemmer. Jeg tror ikke han har bestemt seg for å dra enda, sier Hunter.

Cristiano Ronaldo kom til Real Madrid fra Manchester United i 2009. Han har vunnet Premier League tre ganger og Champions League to ganger.

Han har også blitt kåret til verdens beste fotballspiller i 2013 og 2014.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere