RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
IRRITERT: Angel di Maria likte ikke at Real Madrid blandet seg opp i om han skulle spille VM-finalen eller ikke.
IRRITERT: Angel di Maria likte ikke at Real Madrid blandet seg opp i om han skulle spille VM-finalen eller ikke. Foto: Kai Pfaffenbach (Reuters)

- Da jeg mottok brevet, rev jeg det i småbiter

Sist oppdatert:
Real Madrid forsøkte å overtale Angel di Maria til å droppe VM-finalen.

Angel di Maria gjennomførte nylig en overgang fra Real Madrid til Manchester United. Noen rykter skal ha det til at uenighet angående ny lønn skal være grunnen til at di Maria ikke ønsket å fortsette å spille i Madrid.

Nå melder Daily Mail at også et svært dårlig forhold til Real Madrid-president Florentino Perez skal være noe av grunnen. Dette forholdet skal blant annet ha fått seg en knekk under VM. Da skal nemlig Perez ha sendt brev til di Maria, og bedt han om å stå over VM-finalen.

- Jeg fikk et brev klokken elleve den dagen finalen skulle spilles, hvor de (Real Madrid) spurte meg om å droppe kampen, sier di Maria til America & Closs.

- Rev det i småbiter
VM-finalen ble spilt klokka 16.00 samme dagen, og di Maria spilte ikke kampen. Det var dog ikke brevet som gjorde at han ikke spilte. Det var argentinas landslagssjef Alejandro Sabella som tok den avgjørelsen.

Di Maria godtok at Sabella ville spare han, for di Marias eget beste, men ble veldig irritert da Real Madrid blandet seg inn i diskusjonen.

- Så raskt jeg mottok brevet, rev jeg det i småbiter. Jeg brydde meg ikke om hva de sa.

Ronaldo-støtte
Selv om forholdet til president Perez ikke er det beste, sier di Maria at han har et godt forhold til Real-spillerne. Cristiano Ronaldo er en av de som har beskyttet argentineren i sommer.

- Cristiano var alltid på min side. Han kjempet for at jeg skulle bli. Jeg vet ikke hvor mye lenger han selv blir i Real Madrid nå.

Di Maria sier også at han selv ikke ønsket å forlate Real Madrid, men at klubbens måte å opptre på, og deres valg om å kjøpe så mange nye spillere gjorde at han dro.

Tyskland-revansje
Den tekniske midtbanespilleren fikk sin revansje mot Tyskland i treningskamp denne uken. Der storspilte han, både som tilrettelegger og som målscorer.

Argentina vant denne kampen 4-2.

I England er di Marias neste kamp mot Queens Park Rangers 14. september.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere