*Nettavisen* Sport.

- De Gea kan bli verdens dyreste keeper

ETTERTRAKTET: David De Gea er ønsket av Real Madrid, og kan bli en dyr mann. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Manchester United kommer til å kreve en høy pengesum for å la sisteskansen gå.

Det er Daily Mail som melder dette. Manchester United og Real Madrid har kriget om flere spillere den siste tiden, og Madrid-laget har lenge blitt koblet til David De Gea.

Alt eller ingenting

Ifølge Daily Mail så kommer United til å kreve rundt 400 millioner kroner for sisteskansen. Det vil i såfall bli ny verdensrekord for keepere. Den tidligere rekorden tilhører Gianluigi Buffon, da han gikk fra Parma til Juventus. Italienerens prislapp den gangen var på rundt 320 millioner kroner.

Engelskmennene kan risikere å miste keeperen gratis neste år da spanjolen vil bli Bosman-spiller.

Manchester-klubben bryr seg lite om at keeperen kun har ett år igjen av sin nåværende kontrakt med de røde djevlene. Uniteds direktører skal ifølge avisen være fast bestemt på at det er bedre å miste keeperen gratis neste sommer, i stedet for å godta et bud under det de nå krever.

Klubbene langt fra enige

Manchester United hentet De Gea til klubben for rundt 180 millioner kroner i 2011. I det siste så har det versert rykter om at sisteskansen skal ha lagt huset sitt ut for salg.

Real Madrid skal ikke ønske å betale så mye for keeperen, og et bud på omlag 150 millioner kroner skal være sendt i retning Manchester. Det skal blankt ha blitt avvist.

De Gea ble kåret til Uniteds beste spiller i sesongen som var, og keeperens prestasjoner var svært viktig i kampen om Champions League-plass. Bare det ga engelskmennene rundt en halv milliard kroner.

Spanjolen har nylig fått et forslag om ny kontrakt med de røde fra Manchester, og klubben er villig til å betale målvakten så mye som to millioner kroner i uken.

Ajax-keeper Jasper Cillessen og Tottenhams Hugo Lloris skal være aktuelle erstattere om De Gea flytter på seg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.