- De Gea med sjokkerende snuoperasjon

NY AVTALE? Daily Mail hevder at David de Gea er nære ved å skrive under på en ny kontrakt med Manchester United.

NY AVTALE? Daily Mail hevder at David de Gea er nære ved å skrive under på en ny kontrakt med Manchester United. Foto: Jon Buckle (Pa Photos / NTB scanpix)

Manchester United-keeperen kan komme til å skrive under på en ny avtale med klubben.

10.09.15 20:59

Han var bare minutter unna å bli Real Madrid-spiller på overgangsvinduets siste dag, men David de Gea ble værende i Manchester United.

Begge storklubbene har lagt skylden på hverandre for at overgangen gikk i vasken, og nå ser det hele ut til å få en utgang de færreste hadde sett for seg.

Ifølge Daily Mail skal den spanske landslagskeeperen nå være nære ved å skrive under på en ny avtale med Manchester United.

24-åringens agent, Jorge Mendes, var torsdag på Uniteds treningsanlegg, Carrington, for å gjennomføre samtaler med klubben rundt en ny avtale.

De Gea, som har blitt kåret til klubbens beste spiller de to foregående sesongene, har i underkant av ett år igjen av den nåværende kontrakten.

Den nye avtalen, som klubben har lagt frem for keeperen, har en verdi på fire millioner pund i året, hevder den britiske avisen.

De Gea kom til Manchester United tilbake i 2011, etter en overgang fra Atlético Madrid.

Siden den gang har han spilt seg til en fast plass som førstekeeper i Premier League-klubben, og nå ser det ut til at Louis van Gaal er mer enn villig til å tilby de Gea høyere lønn for å beholde ham i klubben.

Så langt denne sesongen har spanjolen til gode å spille en kamp i Premier League, etter at van Gaal flere ganger har uttalt at keeperen ikke har vært psykisk klar for å starte kamper.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=uL97AGkaLIusU9rXc8cu2Vey0J4xn4cDapltnvG46XqDQmZB3SwQfICjzQ7VcRgTZQkhRaelkLt7MzuVGfgxW74H5SVmdTB-&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.