RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Derfor er Michu uønsket i Swansea

HERJET: Michu var strålende i sin første sesong for Swansea, men nå er han ikke lenger ønsket i klubben.
HERJET: Michu var strålende i sin første sesong for Swansea, men nå er han ikke lenger ønsket i klubben. Foto: Jamie Mcdonald (Getty Images)
Michu herjet for waliserne og fikk en prislapp på 30 millioner pund, nå er han ikke lenger ønsket av klubben.

Swansea håper å få solgt Michu (29) i sommerens overgangsvindu, skriver Daily Mail.

Det var det imidlertid få som hadde trodd for to år siden da den spanske spissen akkurat hadde avsluttet sin første sesong i Premier League med 18 mål for waliserne.

En rekke klubber ble koblet til den godt likte spissen som da fikk en prislapp på 30 millioner pund av Swansea, men Michu ble værende i Wales.

Forholdet skulle imidlertid rakne totalt året etter. Spanjolen klarte ikke å følge opp sin fantastiske førstesesong og frustrasjonen skulle etterhvert gå utover ansatte og lagkamerater i klubben.

Kranglet med ansatte og spillere
Ifølge Daily Mail oppstod det flere hendelser hvor Michu skal ha skjelt ut ansatte i kommunikasjonavdelingen, samt det unge spisstalentet Rory Donnelly. Misnøyen med spanjolen økte innad i klubben, og det var ikke uvanlig at spilleren ofte ble sett gående alene under lagets turer i forbindelse med Europa League.

Det hele endte med at Michu i fjor høst ble sendt ut på lån til Napoli, men skader, lite spilletid og null mål kan ikke ha bedret humøret hans.

Nå skal Michu i utgangspunktet tilbake til Wales, men skal vi tro Daily Mail, vil han kun møte en styreformann som vil fortelle ham at han ikke er ønsket i klubben.

- Veldig bra spiller
Swansea-kaptein Ashley Williams er imidlertid åpen for å ønske spanjolen velkommen tilbake i garderoben.

- Han er en venn av meg. Han er en veldig bra spiller og en populær mann i laget. Vi ville ha vært glade for å se ham tilbake i troppen, sier Williams.

- Men jeg er usikker på hvordan han og klubben ser på det, sier Swansea-kapteinen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere