RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Derfor mislyktes England

KRITISK: Tysklands landslagstrener Joachim Löw mener at det høye antallet med utlendinger i Premier League må ta en del av skylden for de svake VM-prestasjonene til England.
KRITISK: Tysklands landslagstrener Joachim Löw mener at det høye antallet med utlendinger i Premier League må ta en del av skylden for de svake VM-prestasjonene til England. Foto: Nelson Almeida (Afp)
- De vil ikke dominere hvis de ikke gjør endringer i Premier League.

England vil aldri lykkes internasjonalt dersom Premier League fortsetter å domineres av utlendinger. Det mener Tysklands landslagstrener Joachim Löw.

England røk ut allerede i gruppespillet i VM, etter å ha endt sist i gruppe D, med kun ett fattig poeng.

I forkant av Tysklands kvartfinalekamp mot Frankrike forteller Löw at unge engelske spillere ikke når sitt potensiale og at det er et problem for landslagstrener Roy Hodgson.

UTE: England og Roy Hodgson røk ut av gruppespillet i VM, etter å ha endt sist i sin gruppe.

Da han fikk spørsmål rundt at det var veldig mange tyske spillere i Bundesliga, svarte han at Tyskland også tjener på å ha spillere i utenlandske klubber.

- Jeg mener vi har en god blanding. Disse spillerne har mye erfaring fra tøffe turneringer. Jeg blir ikke skuffet over spillere som er i utenlandske klubber. Vi kan tjene på at spillere som Sami Khedira og Mesut Özil spiller under ulike kulturer og trenere. Det vil hjelpe dem med å utvikle seg ytterligere, forteller Löw ifølge The Independent.

- Hvis andre land, som for eksempel England, har problemer med dette har ligaen deres for høy prosentandel med utenlandske spillere. Dette gjør det vanskelig for landslagstreneren å få ting til å rulle. I tysk fotball har dette endret seg de siste årene og vi har fått mange nye, unge tyske spillere inn i tyske klubber. Dette har gitt de tyske spillerne en fordel overfor de utenlandske, noe vi tjener på nå. I England er det mange utenlandske spillere og det er mulig at det ikke alltid er like gunstig, sier den tyske landslagstreneren.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere