RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er en katastrofe for hele ligaen

MATCHVINNER: Frank Lampard avgjorde kampen til Manchester Citys fordel og la press på gamleklubben Chelsea.
MATCHVINNER: Frank Lampard avgjorde kampen til Manchester Citys fordel og la press på gamleklubben Chelsea. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Frank Lampards avgjørelse får supportere og trenere til å reagere.

Torsdag ble Frank Lampard den store helten da han satte inn 3-2-målet, som ga Manchester City tre viktige poeng i møtet med Sunderland.

Den tidligere Chelsea-stjernen har scoret fem mål i Premier League denne sesongen og vært en viktig bidragsyter i Manuel Pellegrinis lag.

36-åringen har spilt på en midlertid kontrakt og skulle i utgangspunktet slutte seg til New York City i starten av 2015. Nå er det imidlertid bekreftet at Lampard blir i Manchester City ut Premier League-sesongen.

- Katastrofe
Liverpool-legenden Steve Nicol, som nå trener New England Revolution i USA, mener det faktum at Lampard ikke slutter seg til New York City som planlagt, er alt annet enn bra for Major League Soccer.

- Det er en katastrofe for det nye laget og en katastrofe for MLS, sier Nicol til ESPN.

I USA ses avtalen på som en fallitterklæring for den amerikanske ligaen når New Yorks viktigste spiller lånes ut fordi Manchester Citys interesser er viktigere.

Lampard ble signert som ligaens største stjerne, men kommer ikke til å slutte seg til New York City før laget er godt i gang med sesongen.

Fansen raser
Klubben har, selv om den er nystartet, ivrige fans. En supportergruppe, kalt The Third Rail, har kommet med en pressemelding der de fordømmer avgjørelsen.

- På vegne av The Third Rail vil vi offentlig fordømme City Football Groups og Frank Lampards avgjørelse om å forlenge sitt opphold i Manchester City til slutten av Premier League-sesongen.

- Mange fans, inkludert våre medlemmer, bestemte seg for å støtte lag, kjøpte sesongkort og supportereffekter med den tro at Frank Lampard skulle spille for New York City Football Club - ikke for Manchester City. Mange av disse supporterne er forståelig nok forbannet, og vi støtter enhver handling de foretar seg for å vise sin misnøye.

For øyeblikket ser det ut til at City sitter med makten og at Manuel Pellegrini kan beholde Frank Lampard så lenge han selv ønsker. Det er ikke satt noen dato for når Lampard eventuelt skal slutte seg til New York City.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere