- Det er nesten umulig å se for seg

FERSKE: Marcos Rojo, Daley Blind og Radamel Falcao kan få sin United-debut i helgen. Angel Di Maria (t.h.) debuterte mot Burnley for to uker siden. Ekspertene tror United vil heve seg umiddelbart etter stjernekjøpene.

FERSKE: Marcos Rojo, Daley Blind og Radamel Falcao kan få sin United-debut i helgen. Angel Di Maria (t.h.) debuterte mot Burnley for to uker siden. Ekspertene tror United vil heve seg umiddelbart etter stjernekjøpene.

Dette tror ekspertene før Louis van Gaal sender sitt stjernegalleri ut på Old Trafford.

12.09.14 11:04

Manchester United har fått en tung start på sesongen og står med fattige to poeng etter tre serierunder.

Storklubben har brukt rekordmye penger denne sommeren, og søndag kan det være duket for debuten til Marcos Rojo, Daley Blind og Radamel Falcao. De to sistnevnte signerte på deadline day, mens Rojo har inntil nylig ventet på arbeidstillatelse i England.

Klubben brukte også tidligere i sommer store summer på å hente Angel Di Maria, Luke Shaw og Ander Herrera til klubben.

Fansen fester nå sin lit til at de nye stjernene skal snu den vonde trenden.

TROR PÅ SUKSESS: Lars Tjærnås tror Manchester United vil lykkes med sitt nye stjernegalleri. Foto: Erlend Aas / SCANPIX

- Nesten umulig
Fotballekspert Lars Tjærnås tror på umiddelbar suksess for Louis van Gaal sitt ferske mannskap og at det vil gå utover hans eget favorittlag, Queens Park Rangers, kommende helg.

- Jeg tror dessverre for mitt QPR at Manchester United greier å sette sammen et lag som er balansert, og der stjerner underordner seg lagets beste, sier Tjernås til Nettavisen.

Den tidligere fotballtreneren tror klubben blir å regne med helt i toppen av tabellen etter hvert som sesongen skrider fram.

- Det er nesten umulig å se for seg at så mange kloke enkeltspillere ikke skal fungere sammen. Jeg tror de blir sterke og vil havne i toppen når vi teller opp i mai, sier Tjærnås.

Usikker på Falcao
Unibets oddsekspert Morten Langli tror United-fansen må være tålmodig med enkelte av stjernekjøpene.

- Noen av de vil slå til med en gang, som for eksempel Angel Di Maria. Han var god i første kamp. Jeg er mer usikker på Falcao, som var skadet i sommer og trolig trenger tid, sier Langli til Nettavisen.

- Det er naturlig at laget vil trenge tid før de presterer, legger han til.

Han får støtte av tidligere kollega, Øyvind Alsaker. TV 2-kommentatoren tror på bedring umiddelbart, men at det kan ta tid før det virkelig setter seg.

- Det vil nok ta tid, men en bedring vil vise seg umiddelbart, ettersom de nye holdet et høyere nivå enn de som er ute. Hvor lang tid og hvor mye bedre gjenstår å se, sier Alsaker til Nettavisen.

- En av verdens beste
Under presentasjonen av Radamel Falcao og Daley Blind torsdag, gjorde Louis van Gaal lite for å ta presset av skuldrene på førstnevnte.

- Jeg tviler ikke på Falcao fordi han er for meg en av de beste spissene i verden. Det er helt utrolig å se på statistikken hans. På trening i dag scoret han på den første ballen han fikk.

Nederlenderen skjermet imidlertid sin nye stjernespiss noe for presset.

- Når jeg sier dette, legger jeg press på ham, og det er ikke bra. Jeg vet det er vanskelig å komme fra en annen klubb til Manchester United. Derfor har jeg bedt om tid.

Søndag får vi se om Louis van Gaal har lykkes med å komponere et slagkraftig lag allerede. Manchester United - Queens Park Rangers har avspark 17.00.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.