RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
HELBREDET: Jesper Mathisen gikk til samme alternative behandling som Diego Costa nå får. Start-spilleren er sikker på at stjernespissen blir spilleklar til lørdagens Champions League-finale.
HELBREDET: Jesper Mathisen gikk til samme alternative behandling som Diego Costa nå får. Start-spilleren er sikker på at stjernespissen blir spilleklar til lørdagens Champions League-finale. Foto: NTB Scanpix

- Det høres sykt ut, men det er sant

Jesper Mathisen fikk samme mirakelkur som Diego Costa får før Champions League-finalen.

16 minutter ut i storkampen mellom Barcelona og Atletico Madrid forrige helg, gikk Atletico-spiss Diego Costa skadet og gråtende av banen.

Ikke bare gikk han glipp av den spanske seriefinalen, men han fryktet også at Champions League-finalen, som spilles kommende helg, ville gå fløyten.

Nå tar storscoreren alternative behandlingsmetoder i bruk for å rekke møtet med Real Madrid. 25-åringen skal nemlig besøke serbiske Marijana Kovacevic i håp om å bli frisk.

Hemmelig kur
Kvinnen, som bor i Beograd, skal tidligere ha hjulpet flere profilerte fotballspillere med å komme tilbake fra strekkskader på rekordtid. Én av dem er Starts Jesper Mathisen, som selv finansierte reisen sin til Serbia i 2011.

- Jeg hadde en strekk på baksiden av låret, og fikk beskjed om at jeg kom til å være ute i to-tre måneder. På den tiden hadde vi serbiske Branislav Milicevic på laget. Han ba meg reise til Beograd og møte denne dama, forteller Mathisen til Nettavisen.

Kovacevic tok 500 euro per behandling, og Mathisen forteller at han var innom den serbiske kvinnen to ganger i løpet av sitt Beograd-besøk. Behandlingen betalte han fra egen lomme.

- Hun har noe som ligner en tannkremtube, med en eller annen salveblanding. Folk sier det er hestemorkake, men hun nekter for det. Hun smørte på denne oljen, samtidig som jeg fikk elektrisk stimulans på skadestedet. Etterpå ba hun meg bli med sønnen hennes i parken.

- Høres sykt ut
Akkurat som Robin van Persie og Frank Lampard hadde gjort før ham, ble Mathisen med sønnen i en nærliggende park.

- Han ba meg om å løpe og hadde med en ball han ba meg om å sparke, og jeg kjente ikke noe til skaden. Det høres sykt ut, og de som ler får le, men det er sant.

- Jeg vet ikke hva det er. Det er ingen stikk eller injeksjoner, men det fungerer.

Mathisen er ikke i tvil.

- Diego Costa kommer til å bli frisk før Champions League-finalen.

Om Atletico Madrids storscorer dukker opp på Estadio da Luz lørdag, gjenstår å se. Det som er sikkert er at Nettavisen er på plass og kommer med en fyldig dekning av kampen mellom Real Madrid og Atletico Madrid.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere