- Det slår bare tilbake på ham

FORSTÅR MOURINHO: Paul Scholes skriver i en spalte hos Independent at han forstår Jose Mourinhos frustrasjon.

FORSTÅR MOURINHO: Paul Scholes skriver i en spalte hos Independent at han forstår Jose Mourinhos frustrasjon. Foto: (Montasje NTB scanpix)

Paul Scholes forstår Jose Mourinhos frustrasjon.

27.02.15 20:22

Jose Mourinho dukket overraskende opp i et TV-program på Sky Sports søndag for en uke siden.

Portugiseren gjorde det for å få frem sin frustrasjon mot det han mener er flere dommeravgjørelser som går i mot Chelsea-laget hans.

Tidligere Manchester United-spiller, Paul Scholes, forstår Mourinhos frustrasjon, men skriver i en spalte hos Independent, at kommentarene til den gråhårede manageren mest sannsynlig slår tilbake på ham.

Ingen overraskelse
- Som den mest suksessrike manageren i Premier League nå, etter at sir Alex Ferguson har gitt seg, er det ingen overraskelse å se at Jose Mourinho gjør det han kan for å påvirke dommerne og FA (Det engelske fotballforbundet), skriver Scholes i sin spalte.

Midtbanelegenden forstår godt at Chelsea-manageren forsøker å påvirke de øvrige partene, noe han skriver også alle andre managere gjør et forsøk på.

Mourinho har gjentatte ganger denne sesongen uttalt seg om dommeravgjørelser han mener har gått i disfavør hans eget lag, og Scholes mener kanskje det ligger en uvillighet blant dommerne om å la seg påvirke av Chelsea-manageren.

- Ferguson fikk det til
Han mener hans tidligere sjef, sir Alex Ferguson, gjorde en bedre jobb med å påvirke dommerne inn mot kamper.

- Det er ingen tvil om at min tidligere manager hadde en påvirkning på enkelte dommere. Han var en mester i å komme med en kommentar på sine pressekonferanser, for eksempel på hvor lenge det var siden hans lag hadde fått et straffespark. Det var alltid kalkulerte kommentarer og ble levert på en rolig og høflig måte, skriver Scholes.

Scholes skriver videre at han tror enkelte dommere ønsket å glede Ferguson, uten at de ga United noen direkte fordeler.

- Det var mer at de ikke ønsket å gjøre noen feil da de dømte kampene våre. Når de kom til Old Trafford, så ønsket de å ha en prikkfri kamp og gjøre alt rett, skriver Scholes.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.