RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det var en grusom avgjørelse

MÅLCORER: Nikica Jelavic scoret mot Stoke.
MÅLCORER: Nikica Jelavic scoret mot Stoke. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Rasende Steve Bruce etterlyser mer bruk av teknologi i fotballen.

HULL - STOKE 1-1:

Hull så lenge ut til å holde unna mot Stoke, til tross for å ha blitt redusert til ti mann før kvarteret var spilt på KC Stadium.

Like før slutt dukket likevel Stokes midtstopper Ryan Shawcross opp og fikset ett poeng for gjestene.

Det var fullt fortjent at Stoke fikk utlignet til 1-1, og at lagene delte poengene søndag.

Men målet kom etter et feilaktig idømt innkast. Det fikk Hull-manager Steve Bruce til å rase.

- Det var en grusom avgjørelse. Vi skulle hatt det innkastet. Men hva skal man si? Vi har teknologien til å endre på dette. Hvorfor kan ikke noen bare si fra på øret til dommeren om at det var feil? Det tar bare 20 sekunder, sa han ifølge BBC etter kampslutt.

Tidlig dusj
Allerede etter 14 minutter ble hjemmelaget redusert til ti mann. James Chester ble utvist etter å ha felt Glenn Whelan som bakerste mann.

På tross av å være en mann mer klarte ikke Stoke å skape allverdens de første 45 minuttene.

UTVIST: James Chester ble utvist etter å ha felt Glenn Whelan som bakerste mann.

Det var i stedet Hull som skulle ta ledelsen rett før pause. Et typisk Nikica Jelavic-mål, på retur fra kloss hold sendte vertene i føringen.

Mållinjeteknologi
Stoke tok over banespillet i den andre omgangen, uten at det ble noen fest av en fotballkamp. Det meste handlet om et bortelag som trillet ball, og hjemmelaget som beinet ballen vekk fra sin banehalvdel.

Marko Arnautovic og Peter Crouch fikk begge sjanser til å score, men gjestene slet med å få sving på avslutningene sine.

Det var helt til en forsvarskjempe ved navn Ryan Shawcross dukket opp. Midtstopperen pirket ballen i mål etter mye rot i Hulls straffefelt.

Målet var av det spesielle slaget. For i forkant av målet var det en omdiskutert situasjon. Stoke beholdt ballen da de fikk et innkast de aldri skulle hatt. Deretter slo nyinnkjøpte Bojan ballen inn i boksen, hvor Shawcross fikk fomlet den over linjen.

Og ballen var kun få milimeter over mållinjen. En litt usikker dommer blåste til slutt mål, takket være mållinjeteknologi.

FRUSTRERT: Steve Bruce var ikke fornøyd med dommernes innsats.

Stoke-kapteinens mål var noe av det siste som skjedde i kampen, som endte 1-1.

Bortekamper neste runde
Hull har likevel åpnet sesongen godt, og står med fire poeng etter to kamper. Stoke har kun dette ene poenget å skimte med etter to runder.

Neste helg gjester Hull Villa Park, hvor de skal møte Aston Villa, mens Stoke tar turen til Etihad Stadium for å utfordre fjorårets ligamester Manchester City.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere