RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Flere av de engelske tabloidavisene er ikke nådige mot Brendan Rodgers etter at Liverpool kun klarte uavgjort mot Sion torsdag kveld.
Flere av de engelske tabloidavisene er ikke nådige mot Brendan Rodgers etter at Liverpool kun klarte uavgjort mot Sion torsdag kveld. Foto: Dean Mouhtaropoulos (Getty Images)

- Det vil bare ikke snu for Rodgers og Liverpool

Sist oppdatert:
Liverpool ble pepet av banen.

- Det vil bare ikke snu for Rodgers og Liverpool, konkluderer Daily Mails journalist i sitt kampreferat fra Europa League-oppgjøret mellom Merseyside-klubben og Sion torsdag kveld.

Sion har slitt i den sveitsiske ligaen, men torsdag klarte de å sikre seg et viktig uavgjortresultat mot Liverpool på Anfield.

Fredag morgen våkner derfor Liverpool-manager Brendan Rodgers opp til flere avisforsider som tydelig bærer preg av at de rødkledde underpresterte nok en gang denne sesongen.

Til BBC erkjenner den hardt pressede Liverpool-manageren at laget ikke var effektive nok.

- Resultatet var skuffende med tanke på antall sjanser vi skapte. Vi jobbet bra og fikk en god start, men slapp inn et skuffende mål. Spillerne jobber hardt, men vi klarte ikke score det viktige målet. Man må være klinisk, sier Rodgers.

- Det var ikke halvsjanser vi skapte, men gode sjanser. Man må sette de på dette nivået. Vi må vinne en kamp som denne, forklarer Liverpool-manageren.

Det synes nok også hjemmepublikummet som svarte med å bue på eget lag da dommeren blåste av oppgjøret etter 90 minutter.

Nå venter Everton i neste kamp for Liverpool kommende søndag.

- Spillerne ser frem til den kampen. Jeg har ikke tapt et derby ennå og de kampene er alltid bra. Jeg vet at pressen kommer til å bygge opp kampen, men vi kommer til å forholde oss rolige, sier Rodgers.

Se denne ukens Tippemagasin her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere