RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette er helt krise!

MÅLLØS: Christian Benteke måtte gå målløs av banen mot QPR. Nå er det 530 minutter siden Aston Villa scoret mål sist.
MÅLLØS: Christian Benteke måtte gå målløs av banen mot QPR. Nå er det 530 minutter siden Aston Villa scoret mål sist. Foto: Rex/joe Toth/bpi
Sist oppdatert:
Aston Villa har spilt 531 minutter uten å score.

QUEENS PARK RANGERS - ASTON VILLA 2-0:

Få hadde ventet finspill da bunnplasserte Queens Park Rangers tok imot Aston Villa, som som sliter voldsomt med å score mål, mandag.

Finspill fikk de heller ikke. En rotete fotballkamp endte med at Queens Park Rangers vant 2-0 og tok tre svært viktige poeng. For QPR-fansen er nok akkurat dét det eneste viktige.

Charlie Austin scoret begge målene og ble den store helten for hjemmelaget. 

VIKTIG: Charlie Austin scoret to mål for QPR mot Aston Villa.

- Helt krise!
Aston Villa har nå spilt 531 minutter uten å score mål i Premier League.

- Det er helt krise! utbrøt TV 2-kommentator Kasper Wikestad da 500 minutter uten scoring var passert i mandagens kamp.

- Det har vært et trist skue å se en Benteke, som helt tydelig er langt borte fra kampform. Aston Villa er fullstendig tom for ideer, kommenterte Wikestad.

Tidligere Premier League-spiller, kjent fra blant andre Leicester på 90-tallet, Steve Claridge, kommenterte kampen for BBC og var ikke nådig i sin dom over noen av lagene.

- Dette er forferdelig! Det er ingen flyt eller mønster i spillet. Mange baller blir gitt bort unødvendig, og ballføreren har ingen alternativer, uttalte Claridge.

48-åringen fra Portsmouth er ikke i tvil om at begge lagene har mye å jobbe med for å få skuta på rett kjøl denne sesongen.

- Du kan stille spørsmål ved formen og balansen i begge disse lagene. Det er ikke nok bredde i denne kampen. Det er rotete og mye av spillet foregår i midten.

(artikkelen fortsetter under bildet)

TØFFE DUELLER: Det var mange dueller og lite finspill da QPR tok imot Aston Villa mandag. Her er Carlos Sanchez og Sandro i duell.Mandagens QPR-helt, Charlie Austin, passet på å takke lagkameratene etter sine to mål mot Aston Villa.

- Uten lagkameratene, hadde jeg ikke scoret mål. Det er en veldig viktig seier. Vi visste at hvis vi la inn halvparten av innsatsen vi gjorde mot Liverpool, ville vi få med oss noe herfra, men vi spilte enda bedre i dag, sa Austin til Sky Sports.

Austin var forskjellen
Etter et rolig åpningskvarter tok Queens Park Rangers ledelsen etter 17 minutter. Richard Dunne slo en lang ball opp til Bobby Zamora, som brystet ballen ned. Charlie Austin klinket til fra 18 meter, og ballen suste nede i hjørnet bak Brad Guzan.

Mer var det ikke å skrive hjem om etter den første omgangen, og fansen var trolig lettet da Lee Mason tok fløyta i munnen og blåste av den første omgangen.

67 minutter ut i kampen var hjemmelaget nær ved å øke ledelsen. Junior Hoilett tok med seg ballen framover og lempet ballen mot det bortre krysset. Dessverre for innbytteren gikk det frekke forskøket i stolpen og ut.

To minutter senere satte Austin inn sitt andre for dagen. Eduardo Vargas forserte på høyre siden og slo lavt inn til QPRs toppscorer, som ikke gjorde noen feil og banket inn 2-0.

81 minutter tok det før Aston Villa skapte en skikkelig målsjanse. Tom Cleverley fyrte løs fra rundt seksten meter. Robert Green ga retur, men Sandro var på plass og fikk taklet ballen inn til keeperen igjen rett foran en Villa-angriper.

Mandagens seier gjør at Queens Park Rangers klatrer vekk fra sisteplassen, som Burnley nå overtar. Aston Villa ligger på stedet hvil på 15.-plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere