RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette er helt sirkus!

SCORET: Charlie Austin scorer her mot Joe Hart.
SCORET: Charlie Austin scorer her mot Joe Hart. Foto: Justin Tallis (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Sergio Aguero har scoret over halvparten av Citys Premier League-mål denne sesongen.

QPR - MANCHESTER CITY 2-2:

Queens Park Rangers har hatt en liten opptur den siste tiden, etter flere gode kamper.

Lørdag tok de i mot en meget vanskelig utfordring i Manchester City, men Harry Redknapps mannskap hadde skumle planer mot gjestene.

Et fyrverkeri av en åpning, hvor hjemmelaget fikk to scoringer annulert i løpet av få sekunder, viste hvor sugne londonlaget var på seieren.

Vertene tok ledelsen etter drøye 20 minutters spill, men City utliknet ti minutter senere.

Kvarteret før full tid sendte Martin Demichelis ballen i eget nett, før Aguero reddet City-flausen syv minutter før full tid med sin andre scoring.

Aguero har en fantastisk statistikk denne sesongen, og står nå med 12 scoringer for City, noe som er over 50 prosent av lagets scoringer i ligaen.

Etter kampen vanket det skryt i retning Aguero fra hans manager, Manuel Pellegrini.

- Sergio Aguero er en fantastisk spiller, og han spilte veldig godt i dag. Han scoret to mål, hadde to sjanser til, og det var en veldig god forestilling av ham, skrøt Pellegrini ifølge BBC.

Han mener Aguero er et angrep i seg selv, men er ikke bekymret over forspranget opp til Chelsea.

- Jeg er ikke veldig bekymret over Chelsea. De er veldig gode for øyeblikket, og vi får se om de klarer å fortsette slik. Vi fokuserer kun på oss selv, avsluttet Pellegrini.

Rett i angrep
Hjemmelaget gikk rett i strupen på de regjerende seriemesterne, og etter ni minutter fikk de ballen i nettmaskene for første gang.

Charlie Austin, som har vist meget god scoringsform den siste tiden, satte ballen inn bak Joe Hart, men dommeren annulerte scoringen for offside.

Kun sekunder senere var samme mann frempå igjen. Noe som så ut til å være en elendig femmeter av Hart, sørget for at Austin fikk servert ballen på 18 meter, og spissen banket ballen inn bak City-keeperen for andre gang på få sekunder.

- Dette er helt sirkus! utbrøt TV 2-kommentator Kasper Wikestad etter annuleringen.

Dommeren valgte nok en gang å annulere målet, denne gang fordi Hart var borti ballen to ganger før den var utenfor sekstenmeteren. Korrekt avgjørelse av dommeren.

Endelig, Austin!
Minutter senere fikk Austin nok en gigantisk sjanse, før han etter 21 minutters spill endelig fikk et tellende mål.

Mauricio Isla kom nedover høyrekanten, og spilte ballen igjennom til Austin som kom alene med Hart. Spissen var iskald og satte ballen utagbart inn bak landslagskeeperen og sørget for fortjent ledelse for vertene.

Hjemmefansen var bare i himmelen i elleve minutter før gjestene slo tilbake.

Eliaquim Mangala serverte Sergio Aguero, som fintet vekk et par spillere, før han enkelt satte ballen inn bak Robert Green.

SCORET IGJEN: Sergio Aguero havnet nok en gang på listen over målscorere.


Minuttet før pause var Austin frempå igjen, denne gangen med en dobbeltsjanse. Den første traff treverket, før han sekunder senere fikk nok en gigantisk mulighet. Joe Hart klarte på utrolig vis å forhindre avslutningen til Austin å gå i mål, og lagene gikk dermed til pause med like mange mål.

Høyt tempo
Førsteomgangen gjorde sitt til at de fleste så frem til andreomgangen, en omgang man drømte om kunne bli like spennende som den første.

Begge lag stupte i angrep også i den andre omgangen, og begge lag produserte flere store målsjanser.

Både Samir Nasri og Charlie Austin hadde enorme muligheter til å sende sine lag i føringen, men forsøkene ble stoppet.

Kvarteret før full tid kom banens beste spiller, Charlie Austin, seg løs på høyrekanten.

Han la et godt innlegg inn i fleltet, og Demichelis, som var hardt presset av Bobby Zamora, headet ballen inn i eget mål.

Syv minutter før full tid fikk Aguero en langpasning inn i feltet. På fantastisk vis tok han med seg ballen forbi to QPR-spillere, før han enkelt satte ballen inn i mål.

City presset på for seiersmålet mot slutten av oppgjøret, men oppgjøret endte 2-2.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere