RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
LANG VEI Å GÅ: Brendan Rodgers er ærlig på at Mario Balotelli har en lang vei å gå før han er på Luis Suarez' nivå.
LANG VEI Å GÅ: Brendan Rodgers er ærlig på at Mario Balotelli har en lang vei å gå før han er på Luis Suarez' nivå. Foto: Imago/colorsport

- Du kan ikke sammenligne Balotelli og Suarez

Brendan Rodgers har et håp om at Mario Balotelli kan prestere stabilt på et høy nivå.

Mario Balotelli har foreløpig ikke tatt Liverpool-fansen med storm - i alle fall ikke på banen.

Italieneren kom fra AC Milan for 16 millioner pund i sommer, men har foreløpig til gode å tegne seg på scoringslisten i Premier League, til tross for noen glimt av storhet.

- Suarez var ikke verdensklasse
I og med at Luis Suarez ble solgt til Barcelona denne sommeren, er det naturlig at de britiske tabloidavisene sammenligner Balotelli med uruguayaneren.

Liverpool-manager Brendan Rodgers er klar på at Balotelli må levere på et høyt nivå over lengre tid før man kan kalle ham en spiss i verdensklasse.

- Mario har potensialet til å bli en spiller i verdensklasse. Verdensklasse handler om å være på det høyeste nivået konstant. Det er det som tar deg dit, sier Rodgers ifølge The Telegraph.

Det er den tidligere Swansea-manageren klar på at Luis Suarez ikke var da han kom til Liverpool fra Ajax.

- Suarez var ikke verdensklasse da han kom hit, men da han gikk til Barcelona hadde han havnet i den kurven på grunn av stabiliteten. Han scoret mål og spilte stabilt på et veldig høy nivå, sier Rodgers.

- Kan ikke sammenlignes
Nå håper han at også Balotelli kan ta de samme stegene iført den røde Liverpool-drakta.

- Du kan ikke sammenligne Suarez og Mario, men Mario kommer inn som en internasjonal spiss og har erfaringen. Han har mye erfaring til å være 24 år. For ham handler det om å prestere stabilt på et høyt nivå, mener Rodgers.

I Merseyside-derbyet får Balotelli virkelig en mulighet til å skyte seg inn i Liverpool-fansens hjerter. Daniel Sturridge er fremdeles ute med skade og rekker mest sannsynlig ikke helgens derby.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere