RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Du ser hvor mye det betyr for ham

SCORET IGJEN: Didier Drogba scoret i sin tredje kamp på rad da Shewsbury ble slått 2-1 i ligacupen tirsdag.
SCORET IGJEN: Didier Drogba scoret i sin tredje kamp på rad da Shewsbury ble slått 2-1 i ligacupen tirsdag. Foto: Imago/sportimage
Sist oppdatert:
Didier Drogba har nå scoret i tre kamper på rad.

SHREWSBURY - CHELSEA 1-2:

Chelsea brukte overraskende lang tid og mye krefter, men kom seg til slutt forbi lille Shrewsbury i tirsdagens ligacupkamp.

Avgjørelsen falt da Jermaine Grandison satte ballen i eget mål og fastsatte sluttresultatet til 2-1 for Chelsea ni minutter før slutt.

- Visste at det ble tøft
Chelsea-manager José Mourinho hevdet at han slett ikke var overrasket over at det ble et tøft møte med laget fra nivå fire.

- Vi visste at det kom til å bli vanskelig. Jeg ventet ikke noe annet enn en vanskelig kamp. Jeg var klar for ekstraomganger, hevdet Mourinho overfor Sky Sports.

Portugiseren hyllet spillernes adferd i tirsdagens kamp og ville gi honnør til spesielt to mann.

- Jeg tror hadde på fire mann som spilte på søndag, og de som kom inn var helt fantastiske. Petr Cech og John Obi Mikel spiller ikke til vanlig, men kommer her og er vireklig profesjonelle, sa Mourinho.

Drogba igjen
Premier League-lederen brukte lang tid på å få hull på byllen mot League Two-laget, og Drogba la ikke skjul på hvor mye hans 1-0-scoring betydde for ham.

Etter en målløs førsteomgang spilte Mohamed Salah ballen fram til ivorianeren, som enkelt og greit plasserte ballen i hjørnet med venstrefoten.

Til tross for at motstanderen spiller på nivå fire i England til daglig, feiret Drogba som om han hadde scoret et viktig Premier League-mål. Etter en sesongstart med mye benkesliting, har veteranen nå scoret i tre kamper på rad. Kanskje kan han gi Diego Costa kamp om plassen når den tidligere Atletico-spissen er tilbake fra skade.

- Du ser hvor mye dette betyr for Drogba, når du ser på feiringen hans. José Mourinho har trolig fortalt laget sitt at de skal vente på disse øyeblikkene, og det var akkurat det Drogba gjorde, sa tidligere Hull-manager Phil Brown, som kommenterte kampen for BBC.

Salah-komedie
Også Mohamed Salah fikk en etterlengtet mulighet til å spille fra start for Chelsea tirsdag. Egypteren har kun spilt 12 minutter med Premier League-fotball denne sesongen.

Før han leverte den målgivende pasningen til Didier Drogba, minnet 22-åringen Chelsea-fansen på hvorfor han stort sett er å finne på benken. Skuddforsøket ble fort en vinner på sosiale medier.

(artikkelen fortsetter under videoen)


Chelsea så ut til å cruise mot avansement etter Drogbas scoring, men Andrew Mangan ville det annerledes. Shrewsbury-spilleren dukket opp foran mål på en dødball og fikk pirket ballen i mål til enorm jubel fra hjemmelagets spillere og fans.

Det skulle imidlertid ikke vare spesielt lenge. José Mourinho reagerte kjapt og sendte Nemanja Matic og Willian på banen etter utligningsmålet. Minutter senere la sistnevnte ballen inn fra kanten. Under press fra Drogba, satte Jermaine Grandison ballen i eget mål.

Disse startet for Chelsea: Cech; Christensen, Zouma, Cahill, Filipe Luis; Mikel, Ake; Salah, Oscar, Schurrle; Drogba

Engelsk ligacup fotball tirsdag, 4. runde:
Bournemouth – West Bromwich 2-1, MK Dons – Sheffield U. 1-2, Shrewsbury – Chelsea 1-2, Fulham – Derby 2-5, Liverpool – Swansea 2-1.

Spilles onsdag:
Manchester C. – Newcastle, Stoke – Southampton, Tottenham – Brighton.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere