*Nettavisen* Sport.

- Er ikke arrogant nok til å tro jeg sitter trygt

KJEMPER OM JOBBEN: Liverpool-manager Brendan Rodgers innrømmer at han må få laget til å prestere hvis han skal få beholde jobben.

KJEMPER OM JOBBEN: Liverpool-manager Brendan Rodgers innrømmer at han må få laget til å prestere hvis han skal få beholde jobben. Foto: Matt Dunham (Ap)

Liverpool-manageren vet at han ikke sitter trygt.

CRYSTAL PALACE - LIVERPOOL 3-1:

Rickie Lambart ga gjestene en tidlig ledelse, men Neil Warnocks mannskap slo kraftig tilbake og vant til slutt kampen 3-1.

LES OGSÅ:- Det er ingen krise i Liverpool

Nå innrømmer Liverpool-manager Brendan Rodgers at han har hatt samtaler med klubbens amerikanske eiere på grunn av lagets svake prestasjoner. Forrige sesongs sølvvinnere ligger allerede 18 poeng bak serieleder Chelsea.

- Jeg er ikke arrogant nok til å tro jeg sitter trygt, sier manageren ifølge Daily Mail.

- Er ærlige
- Enhver manager vil fortelle deg at du må vinne kamper og få resultater, spesielt etter den utviklingen vi har hatt som klubb. Jeg har god kommunikasjon med eierne. Vi har vært ærlige med hverandre og vi må få resultater. Det er det manageren som må utføre. Eiere, direktører og styret må se en utvikling på banen, forteller 41-åringen.

Han forteller videre at fremgangen til laget har vært god, med unntak av den perioden de er inne i nå. Samtidig er han klar på at man må få resultater.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

TRE STRAKE TAP: Liverpool-kaptein Steven Gerrard (t.v.) og Rickie Lambert måtte skuffet innse at laget gikk på sitt tredje strake tap i Premier League. Foto: Matt Dunham (Ap)


- Sett bort fra denne perioden har vår utvikling vært veldig bra og rask, men det er ingen tvil om at man må få resultater, sier han, og fortsetter:

- Det vil gi eierne tilbake tryggheten, og så må du ta det derfra. Jeg vil bare gjøre mitt beste. Man har sett at vi har utviklet oss. Nå må jeg kjempe enda hardere og ta ansvar. Det hele og fulle ansvaret ligger hos meg som manager, forteller Liverpool-manageren.

- Noe er galt
Tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher synes det har vært vondt å se Liverpools prestasjoner den siste tiden.

- Det er noe som ikke er riktig, for de blir ydmyket. Mot slutten av forrige sesong, når de kom hit, sa vi at de var både mentalt og fysisk svake - nå er vi der igjen. Ingenting er endret, sier Carragher.

- Uansett om det er brukt 120 millioner pund på spillere, og (Luis) Suarez er borte - hva så? De er fremdeles svake mentalt, og det er ingen som tar ansvar på banen, forteller den tidligere Liverpool-spilleren, og fortsetter:

- Som Liverpool-tilhenger, som jeg er, bryr jeg meg ikke om å være nøytral på TV. Det jeg sier er som den fansen jeg er når jeg ser mitt eget lag. Det verste man kan få slengt i trynet om sitt eget lag, eller tenker om dem, er at de blir ydmyket eller er svake på banen, og det er akkurat det vi har sett av Liverpool i dag, og det er ikke den første gangen, sier han.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.