*Nettavisen* Sport.

- Evra har stemt på Suarez

IKKE PERLEVENNER: Luis Suarez og Patrice Evra er ikke verdens beste venner, etter at Suarez ble utestengt for å blitt beskyldt for å ha kommet med rasistiske tilrop mot franskmannen. Foto: Andrew Yates (Afp / NTB scanpix)

Patrice Evra skal ha stemt på Luis Suarez som årets spiller i Premier League.

Luis Suarez har vært i oppmerksomhetens sentrum en rekke ganger. I både positiv og negativ forstand.

I 2011 ble Liverpool-spissen idømt åtte kampers karantene for å ha kommet med rasistiske tilrop mot Manchester United-back Patrice Evra.

De neste gangene de to fotballprofilene møttes på banen, nektet Suarez å ta Evra i hånda før kampstart, og han har hele tiden hevdet sin uskyld i saken.

Derfor er det noe overraskende at franskmannen nå skal ha stemt på Suarez som årets spiller i Premier League. Det melder Sunday Telegraph, ifølge Daily Mail.

Fantastisk sesong
Uruguyaneren kan krone en fantastisk sesong på banen for Liverpool ved å bli kåret til årets spiller i neste serierunde i Premier League.

Liverpools superspiss har nettet hele 30 scoringer for ligalederen denne sesongen, en meget imponerende statistikk, og det er liten tvil om at han vil være en fortjent vinner av utmerkelsen.

De øvrige kandidatene til prisen er Daniel Sturridge, Steven Gerrard, Eden Hazard, Yaya Touré og Adam Lallana.

Biteren
Suarez har vært involvert i en rekke usportslige hendelser på fotballbanen, og foruten å ha sonet karantene for rasismeanklagen, har han vært utestengt for å ha bitt Chelseas Branislav Ivanovic i armen, og for å ha bitt Otman Bakkal da han spilte for Ajax, før overgangen til Liverpool.

Suarez hevdet i et intervju med en uruguyansk radiostasjon i februar at han kun har gjort to dumme ting i sin karriere.

- La meg fortelle deg. Jeg har bare gjort to dumme ting i min karriere. Den første var da jeg spilte for Ajax og bet Otman Bakkal. Den andre var da jeg bet Ivanovic, sa Surez, ifølge Daily Mail.

- Saken med Evra er bare tull. Jeg ble beskyldt uten bevis, men det ligger i fortiden. Jeg var lei meg akkurat da det skjedde, men jeg er lykkelig i dag. Jeg har blitt voksen, avsluttet Suarez.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag