- Falcao frosset ut i Chelsea av Mourinho

London Evening Standard mener Radamel Falcao har blitt frosset ut i Chelsea av manager Jose Mourinho.

London Evening Standard mener Radamel Falcao har blitt frosset ut i Chelsea av manager Jose Mourinho. Foto: Darren Walsh (Pa Photos)

Premier League-marerittet fortsetter for Radamel Falcao.

19.10.15 08:42

Den colombianske landslagsstjernen Radamel Falcao ble aldri den storscoreren Manchester United-fansen håpet på da klubben hentet ham på lån fra Monaco forrige sesong.

Colombianeren følte imidlertid at han hadde noe uoppgjort i den engelske ligaen og da Chelsea-manager Jose Mourinho ønsket å hente ham på lån denne sesongen, var 29-åringen ikke vanskelig å be.

På tribunen

Men Falcao har også fått en tung start i Chelsea-trøya. Nå melder London Evening Standard at Falcao har blitt «frosset ut» i Chelsea av Mourinho.

Lørdag vant de blåkledde 2-0 mot Aston Villa, men spissen var ikke å se på verken banen eller benken for London-laget. Det til tross for at han skal være skadefri.

- Vil avbryte låneoppholdet

For øyeblikket ser det ut til at Mourinho foretrekker både Loic Remy og Diego Costa fremfor colombianeren.

Nå vurderer Falcao, ifølge flere engelske medier, å avbryte låneoppholdet som i utgangspunktet varer ut sesongen. Spissen er imidlertid avhengig av at Monaco og Chelsea også blir enige.

Til tross for skuffende spill i England, skal det fortsatt være interesse fra flere andre store klubber i Europa. Nylig ble angriperen blant annet koblet til den tyrkiske storklubben Fenerbahce.

Viktig seier

Lørdag klarte altså Chelsea seg uten Falcao da de vant 2-0 over Aston Villa etter mål av Diego Costa og et selvmål av Alan Hutton.

Seieren var svært viktig for Mourinho og Chelsea som har fått en tøff start på årets Premier League sesong.

Den regjerende seriemesteren befinner seg for øyeblikket på en 11. plass med 11 poeng etter ni kamper. Det er hele ti poeng bak serieleder Manchester City som vant imponerende 5-1 mot Bournemouth i helgen.

Førstkommende lørdag skal Chelsea møte West Ham borte i neste serierunde, men før den tid reiser Mourinhos menn til Ukraina for å spille mot Dynamo Kiev i Champions League tirsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.