RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fantastisk? Det var langt fra fantastisk!


KRITISK: Paul Scholes er ikke fornøyd med spillet til Manchester United.
KRITISK: Paul Scholes er ikke fornøyd med spillet til Manchester United. Foto: Nigel French (Pa Photos)
Paul Scholes med stikk mot Louis van Gaal.

Manchester United spilte 0-0 hjemme mot Newcastle på Old Trafford lørdag. I en kamp hvor hjemmelaget styrte skuta nærmest fra start til slutt, klarte de likevel ikke å sette Tim Krul i Newcastle-målet under særlig press.

Det til tross - Louis van Gaal kalte lagets spill for «fantastisk» flere ganger i sitt intervju etter kampen. Dette får tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes til å reagere.

- Fantastisk? Det var ikke noe fantastisk ved det her! Man spiller hjemme mot Newcastle, hvor det forventes seier, også har bortekeeperen bare én eneste skikkelig redning han må gjøre. Kaller man det fantastisk? Nei, det gjør ikke jeg, i alle fall, sier Scholes til BT Sport ifølge Daily Mail.

- Må prestere
Scholes synes at van Gaal snart har fått lang nok tid på Old Trafford, og mener at denne sesongen har ikke nederlenderen råd til særlig mange feilskjær.

- Ja, han har vært manager i noen store klubber i Europa. Men han kan ikke leve på ryktet sitt for alltid. Nå, med de pengene han har fått, må han klare å prestere. Han må klare det denne sesongen, hevder United-legenden.

Tviler på gull
Manchester United har åpnet med to seirer og én uavgjort så langt i Premier League. Likevel har laget kun scoret to mål. Det får den tidligere midtbanespilleren til å undre seg over om laget er sterkt nok til å vinne ligagull.

- Jeg tror de ender topp-fire, absolutt. Men kan de vinne serien? Jeg er ikke så sikker. Manchester City skremmer meg. Bare se på de målene de scorer. Når jeg ser på laget vårt tror jeg rett og slett ikke vi er kapable til å score slike mål, forklarer Scholes.

Manchester United skal spille returoppgjør mot Club Brugge i kvalifiseringen til Champions League i midtuka. Deretter møter de Swansea på Liberty Stadium neste helg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere