*Nettavisen* Sport.

- Flere på vei til Tottenham

ENDRINGER: Det blir trolig endringer på Tottenhams spillestall før vinduet stenger natt til tirsdag. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

- Det er mulig, sier Muricio Pochettino.

Tottenham har vært aktive på overgangsmarkedet denne sommeren, uten å ha stått for de største signeringene.

Onsdag signerte Sevilla-stopper Federico Fazio en fireårskontrakt med London-klubben, og tidligere har Spurs hentet blant andre Eric Dier, Ben Davies og Michel Vorm.

Klikk på bildet for å forstørre.

HENTER TROLIG FLERE SPILLERE: Spurs-manager Mauricio Pochettino er åpen for å hente inne flere spillere før vinduet stenger. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

- Nevner aldri navn
Men mye tyder på at Tottenham ikke har handlet ferdig.

Det fortalte manager Mauricio Pochettino på en pressekonferanse i forbindelse med torsdagens Europa League-kamp mot AEL Limassol på White Hart Lane.

- Vi må få balanse på troppen vår, sier argentineren ifølge Daily Mail.

- Jeg nevner aldri navn, aldri. Jeg sier alltid at man ikke skal vente seg store endringer, men at det er mulig vi henter noen spillere til, det er det, sier Pochettino.

Jay Rodriguez, Morgan Schneiderlin og Danny Welbeck er noen av spillerne som den engelske pressen spekulerer i om kan være på vei til White Hart Lane før vinduet stenger.

Spurs-manageren har imidlertid også vært tydelig på at han ønsker å slanke stallen. En rekke spillere ble hentet til White Hart Lane i kjølvannet av salget av Gareth Bale, men argentineren ønsker seg en mindre tropp.

Spillere som Jake Livermore, Michael Dawson og Gylfi Sigurdsson har alle forlatt Nord-London i sommer, men det er ventet at også enda flere forlater Spurs før mandag kveld.

Sandro ut?
Brasilianske Sandro har så langt ikke fått spilletid i Premier League under Pochettino, og er blant spillerne som kobles bort. Det er også Lewis Holtby, som kan være på vei til tyske Hamburg.

Det har i tillegg blitt spekulert i om både Andros Townsend og Roberto Soldado vil bli solgt, men Tottenham-manageren uttalte denne uken at de blir med videre.

Tottenham har fått en drømmestart på årets sesong etter å ha vunnet de to første kampene i Premier League. Spesielt forrige kamp mot Queens Park Rangers var imponerende for Spurs da de vant hele 4-0.

Søndag må de imidlertid vente seg langt tøffere motstand når de får Liverpool på besøk.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.