RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Forhandlingene om Vidal er i gang

FORHANDLER: Arturo Vidal kan gjerne tenke seg en United-overgang, hevder Andy Mitten.
FORHANDLER: Arturo Vidal kan gjerne tenke seg en United-overgang, hevder Andy Mitten. Foto: Stringer (Afp)
Sist oppdatert:
Manchester United-ekspert snakker om den mulige overgangen.

I en video publisert på Youtube i går snakker Andy Mitten om den mye omtalte overgangssagaen rundt Arturo Vidal. Mitten er en britisk sportsjournalist med tette bånd til Manchester United.

De seneste dagene har flere vært ute for å avkrefte at overgangen er underveis, men Mitten mener han kan fortelle at det nå forhandles om en overgang for Arturo Vidal til United.

- Jeg har hørt mye snakk om at forhandlingene er i gang og jeg tror avtalen kommer i havn, sier Mitten i videoen.

Mitten tør imidlertid ikke si noe om når en eventuell overgang vil være klar.

- Jeg vil ikke sitte her og si at han signerer i morgen, fordi det er så mye som må på plass før en avtale er klar. Men det jeg kan si er at det ser bra ut og at han er en god spiller. Jeg hører gode ting fra gode kilder, forteller United-eksperten.

Tidligere denne sommeren har både Luke Shaw og Ander Herrera spasert inn portene på Old Trafford. Ifølge Mitten viste begge at de virkelig ville komme til klubben og at det er her nøkkelen ligger for en Vidal-overgang.

- Både Herrera og Shaw var veldig interessert i å komme til klubben. I det siste har jeg hørt det samme om Vidal – han vil veldig gjerne komme til United, sier Mitten.

Manchester United har på sin side forsøkt å holde en lav profil rundt en eventuell overgang. Det tror Mitten er lurt.

- United holder kortene tett til brystet, noe jeg synes er en god idé. Det er ingen vits i å si at de føler seg trygge på å signere ham, da vil de bare se dumme ut om det ikke blir noe av, avslutter han. (ANB)Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere