RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Forhåpentligvis er det mer et «ser dere snart» enn et «ha det bra»

VIL TILBAKE: Steven Gerrard ønsker å returnere til Anfield en dag.
VIL TILBAKE: Steven Gerrard ønsker å returnere til Anfield en dag. Foto: Tarik Tinazay (Afp)
Sist oppdatert:
Steven Gerrard snakker ut om avgjørelsen om å slutte i Liverpool.

På Liverpools egne nettsider, gjorde Steven Gerrard et intervju lørdag, hvor han fortalte om avgjørelsen han har tatt, som gjør at han slutter som Liverpool-spiller etter sesongen.

Gerrard, som er nummer to på rankingen over å score flest mål for Liverpool, og som er nummer tre når det gjelder antall kamper for klubben, flytter videre til USA og den amerikanske ligaen etter sesongen. Der vil han, etter ryktene, spille for LA Galaxy.

Tror på et siste trofé
I intervjuet med Liverpools egen tv-stasjon, forteller Gerrard at han håper å komme tilbake til klubben én dag, og at han ønsker å vinne et siste trofé med klubben før han forsvinner.

- Jeg skal gjøre mitt beste disse siste seks månedene for å sikre klubben et trofé eller to til, deretter drar jeg til USA. Det er ingenting jeg hadde elsket mer enn å gå rundt på slutten av sesongen, med et trofé for fansen. Det er ikke bestemt hvilken klubb jeg skal spille for enda, men jeg skal si fra så raskt det er bestemt, sier han i intervjuet.

- Forhåpentligvis er det mer et «ser dere snart» enn et «ha det bra», forstetter Gerrard. Han har nok likevel heller en trenerjobb i tankene, enn å kommer tilbake som spiller, selv om et utlån til Liverpool kan bli aktuelt. Til Brendan Rodgers har han dog takket nei til en trenerjobb enda. Han ønsker å spille noen år til med fotball, før han legger skoene på hylla.

Barna tok det tungt
I intervjuet skryter Gerrard både av ansatte i klubben og medspillere. Det var likevel Liverpool-fansen han hyllet mest.

- De viktigste personene i klubben er supporterne. Jeg har vært heldig som har fått spille for verdens beste supportere. Det har vært en fantastisk forhold mellom meg og fansen - et veldig sterkt forhold. Jeg er en av verdens heldigste personer, som har fått oppleve det, skryter kapteinen.

Det verste var likevel å fortelle barna om beskjeden, forteller Gerrard.

- Å fortelle barna mine at pappa ikke skulle spille for Liverpool mer var hardt. Da ble det virkelig emosjonelt i hjemmet vårt. Barna tok beskjeden tungt, forteller han.

Steven Gerrard har tre døtre sammen med kona Alex Curran.

Tror på Rodgers
Under Brendan Rodgers har Steven Gerrard fått en oppsving på karrieren. Forrige sesong var Liverpool nær ved å vinne Premier League, men gullet glapp på slutten av sesongen.

Gerrard mener at om Rodgers hadde tatt over klubben ti år tidligere, ville han selv sittet igjen med mange flere troféer.

- Jeg skulle ønske jeg møtte Brendan da jeg var 24 år. Da tror jeg vi hadde sittet her og snakket om alle titlene vi hadde vunnet i sammen, sier Gerrard. 

Liverpool-kapteinen har også tidligere gitt uttrykk for at han har troen på Rodgers som manager for Liverpool. 

Om det blir LA Galaxy eller en annen amerikansk klubb som snapper opp Steven Gerrard, er fremdeles usikkert. Det som dog er sikkert, er at han vil gjøre alt han makter for at Liverpool skal avslutte sesongen på best mulig måte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere