RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Forsto raskt at det er en spesiell følelse rundt kampene mot Arsenal

DANSK DYNAMITT: Christian Eriksen har vært i praktslag i det siste, og vil gjerne senke Arsenal.
DANSK DYNAMITT: Christian Eriksen har vært i praktslag i det siste, og vil gjerne senke Arsenal. Foto: Ian Kington (Afp)
Sist oppdatert:
Christian Eriksen skal lørdag forsøke å senke naborivalen.

Arsenal blir nødt til å passe seg for Christian Eriksens giftige frisparkfot i lørdagens bortemøte med Tottenham. Dansken er i superform.

Mye står på spill når erkerivalene møtes til Nord-London-derby på White Hart Lane. Begge jakter mesterligaspill, og et tap vil være et smertefullt tilbakeslag i kampen om å ende blant de fire beste i Premier League.

Før storkampen ligger Arsenal på femteplass, mens Tottenham følger rett bak. To poeng skiller lagene.

- Begge klubbene er i god form og har hatt noen gode resultater i det siste, så dette kan bli en veldig god kamp. Skal vi slå dem, må vi prestere 100 prosent, mener Eriksen.

Den danske midtbanestjernen står med ni seriemål for Spurs denne sesongen. Flere av dem har kommet etter utsøkte frisparkperler. Han venter fortsatt på sin første seier over Arsenal siden overgangen til England sommeren 2013.

- Dette er kamper man gjerne vil være involvert i. Jeg har kun vært her i halvannet år, men det tok ikke lang tid før jeg forsto at det er en spesiell følelse rundt kampene mot Arsenal, sier Eriksen.

Tottenham står med to strake ligaseirer før derbyet. Også Arsenal har fått det til å løsne de sist ukene. Arsène Wengers mannskap har vunnet tre kamper på rad uten å slippe inn mål. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere