RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FORENES: Louis van Gaal og Arjen Robben kan forenes i januar.
FORENES: Louis van Gaal og Arjen Robben kan forenes i januar. Foto: Damien Meyer (Afp)

- Gigantbud på Robben

Manchester United skal være klare for å forsterke stallen i januar.

Louis van Gaal står klar med 50 millioner pund for å hente landsmann Arjen Robben til Manchester United. Det tilsvarer 685 millioner norske kroner.

Robben skal mistrives i Bayern München, og ryktene om en overgang har derfor tatt seg opp den siste tiden. Søndag er det Don Balon i Spania som melder om en overgang.

Den nederlandske vingen har slitt med å spille seg inn i Bayern-laget etter å ha kommet tilbake fra skade.

Å hente Robben er noe som ville være logisk i Louis van Gaals øyne. Manageren skal være ute etter fart på kantene, og da er Robben blant verdens aller beste. I tillegg har van Gaal vært sjef for Robben både i Bayern München og på det nederlandske landslaget tidligere.

Van Gaal har også tidligere uttalt at han ønsker å forsterke laget i januar, og at det kan være store stjerner på vei inn porten på Old Trafford.

Manchester United ligger på andreplass i Premier League etter 13 kamper. Laget ligger foran alle sine største rivaler, men ett poeng bak overraskelseslaget Leicester. Lørdag vant rødtrøyene en heldig seier over Watford.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere