RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Giggs bør få jobben permanent

FÅR ANBEFALINGER: Ryan Giggs trekkes fram som en solid kandidat til å fortsette som Manchester United-manager etter sommeren.
FÅR ANBEFALINGER: Ryan Giggs trekkes fram som en solid kandidat til å fortsette som Manchester United-manager etter sommeren. (Rex / All Over Press)
Sist oppdatert:
Det er ingen hvem som helst som mener Manchester United allerede har funnet riktig mann.

Klubblegenden Ryan Giggs (40) har fått oppdraget med å lede Manchester United som manager i de gjenstående ligakampene.

Etter at David Moyes fikk fyken i starten av uka er det blitt spekulert i mange tunge managernavn, og hvem som kan være aktuelle som den neste sjefen på United-benken.

Moyes var valget til forgjengeren Alex Ferguson. Selv om skotten ikke fikk fullklaff med å anbefale landsmannen, er han ikke fremmed for å si hvem han mener bør få ansvaret med å lede Manchester United videre.

Ifølge Ferguson har nemlig klubben allerede den riktige kandidaten på plass i hans mangeårige elev Ryan Giggs. The Guardian skriver at suksessmangeren kom med sin mening under en veldedighetsmiddag tidligere i uka.

- Jeg mener han er mannen de bør henvende seg til, helt ærlig. Han har 20 års erfaring i Manchester United. Jeg hentet ham som en guttunge på 13 år. Han har vært gjennom hele følelsesregisteret i klubbben, han har opplevd alle oppturer og nedturer, sa Ferguson ifølge avisen.

STOLER PÅ GIGGS: Alex Ferguson peker gjerne ut erstatteren til sin egen erstatter.

- Han vet nøyaktig hva som kreves for å spille i Manchester United, og jeg var veldig fornøyd med at han hentet inn Paul Scholes igjen. Og Nicky Butt, selvfølgelig. To veldig profesjonelle karer, tilføyde 72-åringen.

Ferguson påpekte videre at trioen forstår klubben, jobber hardt og utfyller hverandre godt.

Før lørdagens møte mot nedrykkstruede Norwich på Old Trafford, har Ryan Giggs innrømmet at han har søkt råd hos sin gamle sjef. Alex Ferguson ble den mest naturlige personen å snakke med for waliseren da han fikk manageroppdraget.

- Han var den første personen jeg ringte til, sa Giggs.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere