RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

INGEN TYKK LOMMEBOK: Arsenal-manager Arsène Wenger benekter at han har store midler å bruke på overganger denne sommeren.
INGEN TYKK LOMMEBOK: Arsenal-manager Arsène Wenger benekter at han har store midler å bruke på overganger denne sommeren. Foto: Jeremy Lee (Reuters)

- Godt fornøyd med troppen vi har nå

Arsène Wenger benekter enormt overgangsbudsjett.

Arsenal-manager Arsène Wenger benekter at klubben har 2,5 milliarder kroner (200 mill. pund) å kjøpe spillere for.

Franskmannen er kjent for å være tilbakeholden på overgangsmarkedet. Men da Arsenal-direktør Lord Harris tidligere i uka ble sitert på at klubben kan bruke opp mot 200 mill. pund på spillere, begynte spekulasjonene rundt en heftig overgangssommer i Nord-London.

Nå benekter manager Wenger at summen stemmer.

– Han har nok overdrevet litt. Den summen stemmer ikke. Motstanderne våre har, om de virkelig vil, slike summer å bruke, sier han.

Samtidig understreker han at klubben har en sunn økonomi. Så langt i sommer er keeper Peter Cech det eneste store kjøpet klubben har gjort.

– Vi er godt fornøyd med troppen vi har nå. Men om de riktige mulighetene dukker opp er det fortsatt mulig vi gjør noe på overgangsmarkedet, sier Wenger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere