RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Guardiola gir seg i Bayern München

GRØNNERE GRESS på den andre sida av Den engelske kanal? Josep Guardiola hevdes å være ferdig i jobben som Bayern München-trener etter sesongen.
GRØNNERE GRESS på den andre sida av Den engelske kanal? Josep Guardiola hevdes å være ferdig i jobben som Bayern München-trener etter sesongen. Foto: Christof Stache (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Hevder trenerprofilen sier takk for seg hos den tyske giganten.

Flere medier i tyskland rapporterer at Josep Guardiola i neste uke kunngjør at han slutter som Bayern München-trener etter sesongen, skriver AFP.

Ifølge tabloidavisa Bild har spanjolen allerede bestemt seg for å takke for seg i Bayern. Guardiola har tidligere i uka sagt at han skal komme med en klargjøring i sakens anledning før jul.

«Alt tyder på at han drar. Han er en type som liker utfordringer, og det var derfor han kom til Bayern München i 2013», argumenterer den tyske avisa.

England neste?

Dette skyter nye fart i ryktene om at den tidligere Barcelona-treneren er på vei til Premier League.

The Sun skriver at Chelsea har Guardiola øverst på ønskelista til jul, og at de londonklubben er villig til å gi nesten hva som helst for å få dette til å gå i boks.

Den spanske avisa Sport skrev derimot i november at Guardiola allerede har gitt et løfte til sine tidligere Barcelona-kolleger, Ferran Soriano og Txiki Begiristain.

- Erstatteren klar

Begge disse jobber nå i ledende roller hos Manchester City, og skal ha fått 44-årige Guardiola til å forsikre dem om at han kommer til Etihad Stadium til sommeren.

Både spanske og engelske tabloidaviser har skrevet at tidligere Real Madrid-, Paris Saint-Germain- og Chelsea-trener Carlo Ancelotti allerede er enig med Bayern om å overta etter spanjolen fra neste sesong.

Josep Guardiola vant titler på rekke og rad i Barcelona, før han valgte å ta et sabbatsår og flytte til New York. Etter et års opphold, returnerte den tidligere midtbanespilleren til treneryrket og nye koster i
Sør-Tyskland. Også der har han vunnet trofeer på rekke og rad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere