RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Han topper Manchester Citys ønskeliste

ØNSKET: Kevin De Bruyne skal være på ønskelisten til Manchester City.
ØNSKET: Kevin De Bruyne skal være på ønskelisten til Manchester City. Foto: Fabian Bimmer (Reuters)
Kevin De Bruyne imponerer i Wolfsburg-trøya.

Manchester City ønsker å få ned snittalderen i troppen, og har Wolfsburg midtbanestjerne Kevin De Bruyne (23) på toppen av ønskelisten, skriver The Telegraph.

Håpet er at ungt og friskt blod skal kunne gi de lyseblå fra Manchester et ekstra løft neste sesong. Derfor følger de den tidligere Chelsea-spilleren nøye.

23-åringen ble aldri noen suksess på Stamford Bridge, og ble i fjor solgt til Wolfsburg for 18 millioner pund. I Bundesliga har han imidlertid blomstret, noe som har ført til en økende interesse fra flere europeiske klubber. 

- Ønsker ikke å selge
Torsdag skal De Bruyne i aksjon for Wolfsburg i Europa League, og det er ventet at representanter fra Manchester City vil være til stede for å følge 23-åringen. 

Det er likevel på ingen måte sagt at City har noen enkel oppgave foran seg om de ønsker å hente midtbanespilleren. Wolfsburg skal ikke ha noe ønske om å selge De Bruyne og er allerede i samtaler med spilleren om å forlenge hans kontrakt.

Den unge belgieren er riktignok ikke den eneste spilleren Manchester City har på blokka i forbindelse med det kommende overgangsvinduet i sommer. Også Juventus' Paul Pogba og Evertons Ross Barkley skal være spillere klubben holder et godt øye med, hevder The Telegraph. 

2. plass
Manchester City ligger for øyeblikket på 2. plass i Premier League, seks poeng bak serieleder Chelsea.

To tap på de tre siste kampene for Manchester-laget har imidlertid ført til at lag som Manchester United, Liverpool og Arsenal igjen har meldt seg på i kampen om andreplassen.

Førstkommende lørdag spiller City hjemme mot West Bromwich.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere