RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SAVNER LONDON: Lukas Podolski (t.h) vil tilbake til Arsenal.
SAVNER LONDON: Lukas Podolski (t.h) vil tilbake til Arsenal. Foto: Stefano Rellandini (Reuters)

- Han vil tilbake til Arsenal

Sist oppdatert:
Roberto Mancini sier at Lukas Podolski savner livet i London.

Den tyske landslagsspilleren Lukas Podolski vil tilbake til Arsenal, forteller Inter-manager Roberto Mancini, ifølge Daily Mirror.

Angriperen har ikke scoret i Serie A siden han kom til den italienske klubben i januar. Etter en svak første halvdel av sesongen i Arsenal, ble tyskeren lånt ut til Inter for å få mer spilletid. Det har ikke skjedd.

Etter Alexis Sanchez sin inntreden skal det bli vanskelig for Podolski å spille seg inn på Arsenal-laget igjen, og det var ventet at han skriver under en permanent avtale med Inter.

Men nå kan det se ut til å gå i vasken, etter at han ikke har imponert for den italienske storklubben og heller ikke har scoret i sine tolv kamper for klubben.

Nå forteller Roberto Mancini at tyskeren vil tilbake til England.

- I Italia er det en vane å ikke vente på ting. Ikke alt kan bli gjort med engang når en spiller flytter til et annet land. Det samme er det med Podolski, som er en fantastisk spiller og en herlig profesjonell fotballspiller, men situasjonen hans er annerledes, sier Mancini.

- Han er på lån her og vil tilbake til Arsenal, sier italieneren.

Tyskeren har selv uttalt at han vil tilbake til London-klubben, etter marerittet i Inter.

- Jeg angrer ikke på at jeg dro til Inter. Jeg var den eneste som ikke ville ha en klausul (for Inter til å kjøpe han ved slutten av sesongen), fordi jeg vil evaluere alt til sommeren og gjøre en beslutning om fremtiden min da, sa Podolski for en måneds tid siden.

Og han utelukker ikke at fremtiden fortsatt er i Arsenal.

- Mitt kapittel med Arsenal er fortsatt ikke over. Jeg har fortsatt et år igjen av kontrakten min og jeg har alltid kommet godt overens med spillerne og fansen, sa tyskeren.

Lukas Podolski kom til Arsenal tilbake i 2012. Da var han tiltenkt som erstatter for Robin van Persie, men tyskeren har slitt med å innfri i den engelske storklubben.

Han har tidligere spilt for Bayern München og moderklubben Köln i to perioder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere