*Nettavisen* Sport.

- Har blitt én av Premier Leagues beste stoppere

FORLENGER: Laurent Koscielny (t.v) har skrevet under på en ny kontrakt med Arsenal. Foto: Eddie Keogh (Reuters)

Laurent Koscielny får Arsenal-fansen til å smile.

Laurent Koscielny har signert en ny langtidskontrakt med Arsenal. Det bekrefter klubben på egne hjemmesider.

28-åringen har hatt en strålende sesong sammen med Per Mertesacker i London-lagets midtforsvar, og det er tydelig at Arsene Wenger ønsker å satse på franskmannen videre.

- Tatt store steg
Det er fotballkommentator og Arsenal-supporter Dag Solheim glad for.

- Han har tatt store steg og er absolutt én av de beste midtstopperne i Premier League. Jeg er veldig glad for at han forlenget kontrakten, sier Solheim til Nettavisen.

- Han blir en nøkkel videre i det defensive spillet. Det blir viktig med kontinuitet. Det er bra at man ikke må begynne med å sette sammen nye stopperpar. Jeg synes han har greid seg veldig bra med Mertesacker i år, forklarer Solheim.

Klikk på bildet for å forstørre.

FORNØYD: Kenneth Fredheim er fornøyd med at Arsenal har forlenget med Laurent Koscielny. Foto: Erlend Aas (NTB scanpix)

Han får støtte av C More-kommentator Kenneth Fredheim.

- Det har tatt lang tid før jeg har klart å verdsette Koscielny. Men jeg synes han har blitt stadig viktigere, og en god spiller. På sitt normale nivå er han en toppklasse Premier League-forsvarer. Han synes jeg fremstår som en viktig spiller for Arsenal, så det er en god signering, sier Fredheim til Nettavisen.

- Stolt
Selv er franskmannen strålende fornøyd med å ha signert en fireårskontrakt med The Gunners.

- Jeg er veldig stolt over å ha blitt enig med klubben om en ny kontrakt. Jeg har allerede hatt fire flotte år i Arsenal, og jeg ser fram til å hjelpe laget i årene som kommer, sier franskmannen til klubbens hjemmeside.

Koscielny blir den åttende Arsenal-spilleren, som denne sesongen forlenger med klubben. Fra før av har Santi Cazorla, Serge Gnabry, Per Mertesacker, Aaron Ramsey, Tomas Rosicky, Gedion Zelalem og Wojciech Szczesny alle skrevet under på nye avtaler.

Søndag avslutter Arsenal Premier League-sesongen med bortekamp mot Norwich. London-klubben har allerede sikret seg fjerdeplassen i ligaen før sesongens siste kamp.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.